USA-ban vásárolt Blackberry Curve 8330 működik-e Magyarországon? Mit jelent a "Verizon" és a "Sprint"?
A telefon akkor működni fog ha GSM képes.
A verzion és a Sprint meg két mobilszolgáltató. Itt Európában egyik sincs jelen.
Ez egy elég összetett kérdés.
Milyen feltételekkel vásárolod? Gyári (nem telefon társaságtól) készülék esetén valószínűleg működni fog a dolog. Használt esetén már nem biztos. Szolgáltatónál vásárolt készülék esetében pedig függetleníteni kell.
Ez a modell már elég régi, nem tudom, hogy kapható e még, de szerintem nem érdemes már megvenni.
Azt ugye tudod, hogy a BB telefonokhoz tartozik egy BB Instant mail szolgáltatás ami a BB telefonok értelmét adja. Ezt havidíj ellenében tudod igény bevenni a szolgáltatóknál.
Leírás a BB rendszerről (érdemes átnézni, hogy megismerd):
A másik dolog amit érdemes tudni, hogy a BB készülékek multimédiában elég gyengék, mivel üzleti felhasználásra tervezett készülékek.
A fentebb leírtabb BB mail és többi BB-s szolgáltatáshoz egy PIN kóddal (Nem azonos a Sim kártya négyjegyű pin kódjával!) kell azonosítani a telefonod! Mint írtam ez a kód a készülékhez van hozzárendelve. Amennyiben ez már korábban külföldön regisztrálva lett, úgy új kódot kell itthon regisztráltatnod, ami kissé megbonyolítja a helyzetet.
Verzion:
Mivel régebbi modellről van szó, így a megjelenéskor a készülékben található plusz szolgáltatásra utal: Bluetooth és GPS van a készülékben.
Sprint:
Valószínűleg egy amerikai szolgáltató aki nem telefonszolgáltatást nyújt, hanem csak a fent említett BB szolgáltatást. Ebben az esetben az Ő rendszerükbe van beregisztrálva a BB készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!