Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung s5230 jó telefon?

A samsung s5230 jó telefon?

Figyelt kérdés
előnyei?hátrányai? és tudom hogy sok kérdés van már róla.ha pedig azt gondoljátok h nem jó akkor mit ajánlanátok hasonló árkategóriába??
2011. máj. 13. 20:53
1 2
 1/17 anonim válasza:
barátnőmnek ilyen van xd szegény még egy smst se tud rendesen elolvasni rajta mert magától kilép vagy megfagy xd nem mai darab szal kijelzője, kamerája egy hoki meg amúgy is... samsung :D
2011. máj. 13. 21:02
 2/17 anonim ***** válasza:
Hát, attól függ, mire akarod használni. Ha csak simán telefonálnál rajta, egyéb funkcióival nem nagyon foglalkoznál (tehát például nem játszanál megszállottan rajta :) ), akkor megteszi. Nekem volt már ilyen mobilom, de lecseréltem, mert szerintem kicsit 'butus' telefon. De ettöl függetlenül nem rossz.
2011. máj. 13. 21:05
 3/17 Furjadék* ***** válasza:

Nokia 6303

és az olcsóbb érintős nokiák(pl 5230):mindegyiken van oprendszer, és ebben a kategóriában android nincsen, ami használható is.:)

2011. máj. 13. 21:07
 4/17 anonim ***** válasza:

Előnye,hogy lehet vele telefonáni

Hátrányha,hogy egy nagy bullshit

2011. máj. 13. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:

Első!

Mi az, hogy "Meg amúgy is...samsung:D"

A samsungok igen is jók...csak nem ezeket a gagyikat kell nézni....mert ezek tényleg szarok, de nagy hülyeség az egész samut elitélni......de nyilván nem ismered a jobbakat..

2011. máj. 13. 21:32
 6/17 A kérdező kommentje:

Furjadék! te most akkor melyiket ajánlod az 5230 at(nokia) vagy a másikat?nem nagyon értettem.

és telefonálni,zenét hallgatni,fényképezni és sms-ezni használám ja meg ébresztőnek.ezekre megfelel?

2011. máj. 13. 21:39
 7/17 anonim válasza:
Első vagyok, utolsónak: de ismerem anyámnak galaxy S-e van és hát azért mert vékony meg szépen úszkál a halacska a háttérképen semmi pénzért nem kéne. Nem szeretem a samsungot mert nokiás vagyok. E7-em van.Ennyi.
2011. máj. 13. 21:40
 8/17 A kérdező kommentje:
meg a nokia 5230an gondolkoztam de nem tudok róla tapasztalatokat meg eddig sose volt nokiám (azt se tom h milyen kezelni stb) meg azt se tom h most mennyibe kerül kártyafüggetlenül,mert max 30 körül költenénk rá.
2011. máj. 13. 21:42
 9/17 Furjadék* ***** válasza:

Nekek az 5230 nagytesója volt, az 5800-teljesen meg voltam vele elégedve:)Ébresztőnek tökéletes, több időpontot is be lehet állítani, zenére veri a Samsungot, mert JACK dugó van benne.SMS re sokkaljobb, a képernyője érzékenyeb/pontosabb.

fényképezője sem rossz...

ha fontos az érintő, akkor Nokia 5230, ha nem a 6303.Tulajdonképpen megegyeznek, csak a 6303 nem érintős és van vakuja....

DE ha késöbb a mobilinternet is szóba kerülne, akkor mindeképpen 5230, mert abban fejlettebb a modul!

2011. máj. 13. 23:25
 10/17 Furjadék* ***** válasza:
boccs a sok hibáért, estevan:)
2011. máj. 13. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!