Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800 vagy Samsung...

Nokia 5800 vagy Samsung Galaxy Mini?

Figyelt kérdés
főbb szempontjaim,h melyiket vegyem,lehessen rajta például egy erdőben ingyen facebook-ozni,jól lehessen rajta zenét hallgatni,fényképezés nem olyan fontos,ne merüljön le nagyon hamar és legyen jóóóóó.
2011. máj. 13. 16:49
 1/8 anonim válasza:
100%
Nekem Nokia 5800am van. Nekem nincs vele semmi bajom. Minden meg van benne ami nekem kell de a Samsungot pedig nem ismerem jobban. Lehet az a jobb.
2011. máj. 13. 16:53
 2/8 bp1985 ***** válasza:
Galaxy mini már csak az android miatt. Hiába "mini", teljesen jó méretű a kijelzője.
2011. máj. 13. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
mini. márcsak a kapacitív kijelző meg az android miatt is
2011. máj. 13. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nokia 5800-m volt...zene az tökéletes...pláne az én régi fülesemmel!:)

erdőben???:D am fb-ozni is lehet...:)

és bár a képek nem fontosak, de nagyon szép képeket csinált!!! ami hiányzik az sgs-emből:( szívesen elfogadnám azt a kamerát ebbe!:S

mini mellett igazából az android szól csak..és bár mini annak is elég jó kijelzője van...

tehát mindegyikbe van vmi...

ha nem fontos az android meg ilyenek akkor nokia!!

2011. máj. 13. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
a rezisztív kijelző a legszarabb dolog az 5800-ba, de mindegy. szinte meg kell ütni a kijelzőt hogy vegye az érintést.
2011. máj. 14. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Szinte semmi baj nem volt vele..nem kellett megutni....lehet elvannak kenyelmesedve az ujjaid.
2011. máj. 15. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
addig nekem sem volt bajom vele, míg nem próbáltam ki egy kapacitívat. azóta hányingerem van tőle, egyszerűen idegesít. példál az iphone-ba olyan egyszerű képeket között váltani, vagy görgetni, bármi, az 5800-nál meg örömtáncot járok, ha a képnézegetőbe tudok váltani a képek között. meg a játékokat se lehet rajta irányítani.
2011. máj. 15. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Joó hát nyilván ezek jobbak.de annyira nem olyan rossz az...
2011. máj. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!