Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell használni ezt a...

Hogy kell használni ezt a fülhallgatót?

Figyelt kérdés

elszakadt az LG telefonomhoz járó fülhallgató, ezért vettünk újat. samsungot adtak, mondván, hogy jó bele ez is.

csatlakozik hozzá meg minden tökjó, de nekem soha nem volt még ilyen alakú fülhallgatóm és egyszerűen nem tudom hogy kell betenni vagy mit kell csinálni vele?xd

[link]

mindig kijön a fülemből.

a másik gondom meg az, hogy egy éneklős számnál az alapzenét tökéletesen hallani, a szöveget alig.

van egy vezérlő része, amin van egy gomb. ha benyomom akkor rendesen hallom de csak amíg nyomva tartom.

2011. máj. 13. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nem az biztos hogy nem a lehető legjobbat vetted. Nagyon széles az agybadugós része és ezért esik ki a füledből.
2011. máj. 13. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
belekell nyomni a füledbe, a hallójáratodba. egy ideig furcsa lesz, de megfogod szokni. és fontos, hogy jól legyen benne a füledben, ne csak épphogy, mert különben doboz hangja lesz.
2011. máj. 13. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:

lehet venni hozzá kisebb gumiakt...ami kényelmesebb...

nekem is ilyen fülesem van..

de régről maradtak gumijaim..és amit én samsungomhoz kaptam olyna nagy volt:D:D tehát gumi csere rajta vagy mi..és klassz!

és tényleg jól nyomd bele a füledbe!!:)) én imádom az ilyen füleseket!!!

2011. máj. 13. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!