Nem omlik össze telóm ha tele rakom minden félével? Vagy ez természetes egy okostelefonnál?
Pl widgetekkel telepakoltam 7ből 3oldalt. Akk menübe már vagy 3-4oldalnyi alkalmazás. (ezeknél a főoldal lapoknál nem célszerű mind a 7t felhasználni, vagy nyugodtan?) Gondolom jó pár fut a háttérbe ezekböl...ramot törölni, vagy üríteni? Van olyan,h ram kezelő..ott vmi 1szint, 2szint. Majd mem. törlése. Elvileg inaktîv progik törlése..most végleg, vagy csak hogy ne fusson a háttérben?
Amúgy samsung galaxy s-ről van szó.
na ezért nem akartam androidot használni...
egyébként valószeg túléli telepakolva mindenféle buherálás nélkül is, de sosem lehet tudni.. egy feladatkezelő mindenképpen kell.
A Task killerrel be tudod zárni a háttérben futó programokat. Igazából androidnál szerintem semmire se jó. Ha kevés lenne a memória a programok futtatásához a rendszer úgy is leállítja azokat a programokat ami már fölöslegesen van a háttérben. Androidnál a háttérben futó program meg igazából nem is fut hanem alvó állapotban van. Így nem is használja annyira a telefon erőforrásait szóval még azt se lehet mondani, hogy jobban merül.
Aztán ha ész nélkül használod akkor még bekapcsolt állapotba se fog ébreszteni.
Amúgy a Galaxy S az egy csúcstelefon, erős hardverrel. Még ha tele is pakolod mindenféle widgettel meg programmal maximum néha megdöccen a rendszer de semmi komoly. Egy X8-as se omlana össze ha meg lenne pakolva csak baromira belassul.
Az összeomlás az a windowsra volt jellemző.
ez mit takar?
a ram kezelő mit takar?
rámentem telómon...és ott kiírja,hogy:
Random access memory (RAM)
215MB/304 MB
RAM kezelés
1.szint , 2.szint , Mem. törlése
Vigyázat!
A RAM kiürítése néhány futó alkalmazás bezárásával járhat. A RAM kiúrítése előtt mentse az adatokat.
Ha az 1.szintet kipipálom akkor ezt írja ki:
Inaktív folyamatok törlése.
A befejezett alkalmazásfunkciók törlödnek a RAM-ból.
Ha a 2. szint is kipipantva akkor:
Az inaktív és háttérfolyamatok törlése.
A befejezett és a folyamatban lévő háttéralkalmazás-funkciók törlödnek a RAM-ból.
Meg az Android System Info szerint 25% szabad a RAM-ból..
tehát a kérdés: ha a Ram kezelőnél azokat a szinteket kipipantom és utána rámegyek a mem.törlésre?? akkor most mit töröl?? csak annyi,h kinyomja,h ne fussanak amiket nem használok? tehát inaktívak vagy befejezettek....vagy végleg törli pl???
de ha újra kell akkor megnyitja...tehát igazából átmenetileg felszabadíthatom...ill célszerű néha megcsinálni,nem?
előre is köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!