Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tegnap úsztam a Balatonban és...

Tegnap úsztam a Balatonban és az iPhone 4emet elúsztattam. (lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most vettem 220ezerért egy iPhone 4et és tegnap a zsebembe volt és belementem vele a Balcsiba és nem találtam meg!!Anyuéknak még nem mondtam meg!Mit tegyek?
2011. máj. 12. 19:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ja, és következő telefonodat itt keresdd: [link]
2011. máj. 12. 19:36
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkineek! :D valakinem van víz és ütés álló mobilja? :DD
2011. máj. 12. 19:45
 13/25 bp1985 ***** válasza:

Ha egy átlag telefon lenne azt mondanám szárítsd meg hajszárítóval

Persze, okos ötlet. Égesse bele a vizet, így még annyi esélye sincs, mint ha szétszedi.

2011. máj. 12. 19:51
 14/25 bp1985 ***** válasza:
Kérdezőnek meg: Szóljál anyucinak, biztos vesz neked másikat, vagy van egy jobb ötletem. Használj olyan telefont, amit meg tudsz magadnak venni.
2011. máj. 12. 19:51
 15/25 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő:én magamnak vettem de anyámék mégse örülnének h 200ezret kidobtam az ablakon!!Volt rá pénzem és nem "anyuciéktól" hanem nyári munka...és attól még hogy Te nem teheted meg attól még nem kell a másikat leszólni..és lenne még pénzem még egyet venni!!
2011. máj. 12. 20:02
 16/25 anonim ***** válasza:
annó a k700 as sonyim horgászás közben beleesett a tóba. Iszaplemosás majd a napon szétszedve megszáradt és utánna még működött 2 évig. Gyanus h az új nem vízálló érintősök megúsznák így!
2011. máj. 12. 20:05
 17/25 bp1985 ***** válasza:
Megtehetem, ne aggódj, csak én telefont vettem fele annyiért, és nem egy vitrinbe való sz@rt.
2011. máj. 12. 20:38
 18/25 anonim válasza:
És egy kicsit ittasak voltunk... KICSIT??????? Ehhez nem kicsit kell részegnek letti! Uram atyám! Szerintem mond meg nekik azután magadnak!! vegyél egy újat. Szerintem ezt már nem fogod megtalálni Abban biztos vagyok!!
2011. máj. 12. 20:46
 19/25 anonim ***** válasza:
jaja.főleg,hogy már ittvan a zsebemben...és nem a vízben hagytad el,hanem egy kukában...
2011. máj. 12. 21:11
 20/25 anonim ***** válasza:
Itt mindenki milyen izé...szegény...de azért én is jót nevettem közben...de ez elég nagy szívás...sokba került nagyon! Sok sikert a szüleidel való megbeszélés közben, ugyanis el kell nekik mondani...ez így egyenes és így "tiszta":D Ez jó tanulség volt szerontem h vigyázni kell a cuccainkra, meg persze a piávl:P Azért sok szerencsét!
2011. máj. 12. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!