Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor meddig hagyjam a...

Most akkor meddig hagyjam a töltőn?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy Samsung Galaxy mini telefont, nagyon kafa, eladó azt mondta 18 órára hagyjam töltőn, de mikor én megyek itthonról holnap reggel addig nem telik le a 18 óra.

De, hallottam olyat is hogy ezeket az akksikat nem kell olyan sokáig tölteni(kisütni vagy formázni ki mit mond) hanem csak teljesen feltölteni azt kész, éppen most írta hogy 100%-os...Tehát akkor most mi a helyes?

2011. máj. 12. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
az eladó egy jó nagy hülye volt. gondolom a telenornál vagy t-nél vetted, ahova sík hülyéket vesznek fel eladónak. ha 100%-ig feltöltődött már felelegesen van a töltőn, mivel kikapcsol a töltés.
2011. máj. 12. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha most leveszem(100%-ot írt) akkor teljes feltöltöttségű akkut kapok, ami az olvasottak alapján még intenzív telefonhasználat mellett is 1,5-2 napot kibír?
2011. máj. 12. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
igen :) az még 10 éve a ni-mh idejében volt, mikor formázni kellett
2011. máj. 12. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi!!!!!!!!!!
2011. máj. 12. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:

De nem értem, hogy ezt miért nem tudja senki??

Most nem akérdezőre gondolok, hanem akik pl eladják a telefonokat....-.-

2011. máj. 12. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de ha azt mondjátok hogy már nem kell a telok akssiját kisütni, akkor se x8 miért írja a használatiban hogy kell, illetve ha megnézem az akksi állapotát azt írja hogy kisütés!?
2011. máj. 14. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!