Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha 2.1 adroidot nem rotolom...

Ha 2.1 adroidot nem rotolom akor hs géprölteszek memoriakártyára játékot vagy progit akor ugy müködik?

Figyelt kérdés

ha nem akor valaki egy linket küldjön már mert nekem

elöre kösszi

2011. máj. 12. 16:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csak egy fájlkezelő vagy egy app installer kell ahhoz, hogy tudj a kártyáról telepíteni. Marketről beszerezhető mind a kettő.
2011. máj. 12. 18:12
 2/13 A kérdező kommentje:
csak letöltöm az egyiket telepitem és kész??
2011. máj. 12. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen
2011. máj. 12. 18:25
 4/13 A kérdező kommentje:
és ezt számító gépen csinálom ?
2011. máj. 12. 19:00
 5/13 A kérdező kommentje:
és ha igen akor hogy?
2011. máj. 12. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Felmész Marketre és letöltöd. Internet kell hozzá (wifi célszerű ha nincs sok száz megabájtnyi adatforgalmad vagy fölösleges pénzed a számla miatt)

De ha ennyire nem értesz az androidhoz akkor inkább olvasgass még egy kicsit mi hogy működik vele kapcsolatban.

2011. máj. 12. 19:55
 7/13 A kérdező kommentje:

van wifi csak h szedemle ha nem lehet ? ezt nem értem

azért kell ez a progi nem?

2011. máj. 12. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha van wifi akkor meg mi a fenéért nem mész fel Markete és töltögeted onnan a programokat? Akkor nem kell szenvedned azzal, hogy letöltöd az apk felmásolod a telefonra és onnan indítod fájlkezelővel. De ettől függetlenül egy fájlkezelő nem árt.
2011. máj. 12. 20:29
 9/13 A kérdező kommentje:
de nem tudom h kell és nem tudom mire kell menni :\
2011. máj. 12. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezért mondtam, hogy olvasgass még az androidról.

Tudod az androidnak van egy alkalmazás boltja ami a Market. Ide gmail felhasználói fiókkal tudsz bejelentkezni (mert a google oprendszere az android). PC-ről is elérhető, de a lényeg a lényeg, innen csak és kizárólag a telefonra tudsz letöltetni illetve amit letöltesz innen az egyből települ is a telefonra.

2011. máj. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!