Milyen érintőképernyős telót vegyek? Részletek lenn!
Lány vagyok...kb. 70 000-rem van rá...de még egy 20-ast össze tudok szedni ha úgy van...
Én sony ericssonra gondoltam...Mit gondoltok??
Mit ajánlotok még/mást esetleg??
A helyzet az, hogy régi telókból absz. a Nokia, Sony Ericsson volt a menő...régen a Samsung nagyon gagyi volt...soha semmi pénzért nem kellett volna!!
Viszont valljuk be, hogy most az elöbb felsorolt 2 márka elbújhat a Samsungok mellett!
A Samsung igen feltört...persze neki is vannak alacsonykategóriás telefonjai..pl s5230, corby, champ...de ez messze olcsóbb annál az árnál, amit szánsz rá ...tehát nem fenyeget a veszély,h olyan sz@rt vegyél!:)
Tehát mint elsőnek is írtam...ace vagy s!!!!!! A samuk igen is jók lettek!!!!:)))
én mást nem ajánlanék, max téll még a htc-t!!
hidd el egy ace-el nagyon jól járnál:) de az S-el még jobban!:)
nekem is sgs-em van...és hát huh..le a kalappal...előtte pedig még az X10et lesegettem...de hát jól döntöttem!:))
Úgylátom az iteni emberek a reklámokból táplálkoznak, nem a tesztekből:)
Nemaztmondom, hogy a samsungokkal nem járnál jól(mondjuk énsem vennék semmilyen pénzért), de mivel sony-t akarsz, a neo nagyon jó választás lenne.Bravia engine is nagy pozitívum, a kamera, mini HDMI is csupa olyan dolog, ami nincsen ebben a kategóriában a samsungokban.Igazából egy xpera ARC, csak kicsi és jobban kezelhető formában.
Mindenképpen jó választás lenne.:)
Furjadék köszi a válaszod...:)
Azthittem már h én teljesen nem vagyok normális...nekem jobban bejön a sony mint a samsung...mind kinézetre...mind márkára...
Szerinted T-mobile meg az ilyenek mikor kezdik árulni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!