Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bedugom az Iphone-omat a...

Bedugom az Iphone-omat a számítógépbe és az Itunes felül írja hogy Remove pl skype msn stb tehát magyarul töröl és már elúszott egy csomó adatom sajna, mit tegyek? , pedig már 3x újra tettem és semmi

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
iTunesban az appoknál nincs kivéve a pipa az érintett programok mellől ? Mert azt tudom elképzelni hogy szinkronizálja a telefont és mivel ott ki van kapcsolva ezért letörli róla.
2011. máj. 11. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
minden teljesen klappol, minden funkció ugyan az mikor teljesen jól működött, nm tudom elképzelni mi lehet pl ha egy ipa fájlt beteszek nem szinkronizálja csak beteszi az appok közé de semmi, egyébként azóta ál fent a probléma mióta az ituneson keresztül az appstorból leszedtem 1 free ipát és betettem a downloadba persze nem tette rá ezt is csak az appok közé de semmi nem történt , HELP!
2011. máj. 12. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!