Nokia 5230-as telóra más oprendszert ehelyett a szar symbyan helyett lehet tenni? És ha igen, akk hogy?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 17:46
2/7 bp1985 válasza:
Úgy lehet, hogy veszel egy androidos, wp7-es, bada-s, ios-es telefont. Minek vettél symbianost?
3/7 anonim válasza:
Nem kell azért fikázni egy oprendszert mert te béna(finoman fogalmaztam) vagy és nem tudod használni, okossá tenni. Neten találcs rá App-okat, játékokat, témát minden baromságot. Mit akarsz rátenni? Mi hiányzik neked a symbianból ami benne van pl. egy Bada-t futtató telefonban? Világosíts fel minket. És ne a HTV csúcsmodelljeivel érvelj mert nem egy kategória.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudnak szart se... A Symbian-osok! Meg most jött ez a hülye szignózás is az alkalmazásoknál. Mikor vettem, nem gondoltam volna, hogy egy telefon ilyen vacak is lehet. =(
2011. máj. 12. 18:37
6/7 anonim válasza:
a szignósás nem olyan új dolog. az androidost meg Rootolni kell hogy "okosabb" legyen.
7/7 anonim válasza:
a szignózást egyszerűen ki lehet kerülni ha hackeled a telefont. androidossal is meg kell csinálni csak ott ez root. nem olyan szar a symbian inkább az 5230(nekem volt) csiga. egy htc tulaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!