Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek elrontottam az...

Szerintetek elrontottam az akkumat?

Figyelt kérdés

Miutan megvettem a telomat raraktam a toltore de nemsokkal kesobb levettem onnan majd nemsokkal kesobb ujbol raraktam es akk rajta is haggytam 24 orat

galaxy s em van es kb 2 es fel ora wifitol lemerul a telo

2011. máj. 11. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Felrakod töltőre aztán ha feltöltött leveszed. Bármikor töltheted de ne hagyd lemerülni. A mostani aksikat már nem kell sokáig tölteni (és nem is lehet) szóval nem rontottál el semmit.

Viszont mivel a telefonnak nagyok az energiaigényei és az aksik ezt nem bírják nem csoda, hogy gyorsan lemerülnek. Vagy hozzászoksz a gyors merüléshez vagy veszel olyat amit nem kell naponta tölteni.

2011. máj. 11. 12:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Maximálisan eggyetértek az előttemlévővel. A Li -os akksikat nem kell 24h ra otthagyni, és ja vagy hosz ahhoz hogy naponta töltöd vagy veszel egy nagyobb kapacitású akksit szoktak csinálni ijeneket ha megjelenik egy áramzabáló teló de ha több energia van benne akkot tovább kell tölteni szóval ezt neked kell eldönteni vagy sűrűn töltöd vagy több ideig. Valamit valamiért.
2011. máj. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!