Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Zte blade vagy Samsung Galaxy...

Zte blade vagy Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés

szerintetek a két telefon egy szinten van?

és a jó tulajdonságog és a rosz tulajdonságai

(wifi,játék,online zene és video nézés ilyesmikre kellene)

elöre köszi

2011. máj. 10. 21:09
1 2
 11/13 anonim válasza:

A ZTE nem támogatja az adobe flash-t.

Ezek szerint pl. youtube-ról is lemondhatok, ha blade-t vásárolok?

2011. dec. 6. 17:18
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. dec. 6. 18:21
 13/13 anonim ***** válasza:

nagy cucc letöltök inygen procihoz alkalmazást felviszem 1ghz-re enyit az aceről a zte blade-nek meg sokkal jobb a képe nagyobb a felbontás élesebb az anyám teloja 3 inches és ugyan eza felbontása van és szinte számolni lehet a pixeleket szoval a a a 3,5 inches kijelzőn szerintem azzal ütitek el az időt hogy számolgassátok majd amugy meg az ace fos 50 ezer forint ésre a zte balde használtan vettem 2 éves garival 20k-ért ne röhögtesetek már aki meg samu fan az egy hülye az ace dárga és 800 mhz nagy dolog ettől még nem viszi hd videokat

nem érzed azt 200 mhzet telon a patform számit amugy én fel tetema 2.2 helyett egy 23.7-et és olyan volt mintha kétmagos lene benne szoval eniyt erről még android 4.0 is volt telomon és hasitot és ugyan ugy vna benne adreno 200 gpu semivvel sem jobb főleg az ára miattasamu jo telot csinál ha galaxy s s2,s3 jön szoba de az ace még akkor sem fogadnám el ha 10-ér vehetnék egy uj zte baldet és egy samsung galaxy acet ingyen fos telo aki iylet vesz és mindig dicséri az nem képes elviselni hogy másnak jobb teloja van

2012. júl. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!