Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE x8-ban hogy kell lejátszási...

SE x8-ban hogy kell lejátszási listát létre hozni?

Figyelt kérdés

Csak a gyári listák (legtöbbet játszott, ujjonan felvett, sose játszott, összes) vannak, de új listát nem tudok létre hozni.

Van astrom, de azzal sem megy, illetve a lejátszási lista mappáját meg csinálom, de nem tudok zenét hozzá adni.

2011. máj. 10. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan lejátszót ami tudja. Az alap androidos elég fapados.
2011. máj. 10. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, esetleg tudnál ajánlani egyet, ami tényleg jó, esetleg magyar nyelvű?
2011. máj. 11. 05:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Mort player. Még ébresztő is van benne. Annyi a hibája, hogy a widgetet külön kell hozzá letölteni.

Power AMP. Ez szerintem a legjobb csak fizetős, de Marketen van egy próbaverzió.

2011. máj. 11. 09:55
 4/4 anonim válasza:

Most én is nemrég vettem egy X8-at felháborító hogy az eddigi sony erisson telóim fele ennyit se tudtak (w200->w580->w595) és mégis lehetett rajtuk lejátszási listát kreálni.

>>>> Winamp keress rá a marketen. A gépen és androidon is a legjobb! Azt a fapados alap lejátszót meg sz*rd le!

2011. júl. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!