Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy telefont venni, régóta spórolok egy újra, és úgy gondoltam, hogyha már beruházok egy újra, az olyan legyen, ami pár év múlva is telefon legyen. Két út van erre:

1. Veszek egy Galaxy S II-t, ami ugye az androidosok Ferrari-ja. Korrekt készülék, sőt több is mint egy telefon. Pár év múlva ugyan úgy egy nagyon jó készülék lesz, meg fogja állni a helyét.

2. Veszek egy WP7-es telefont, feltehetőleg vagy egy Samsung Omnia 7-t, vagy egy HTC HD7-t. Jelenleg az android a fejlettebb, de mindenki azt állítja, hogy a WP7-nek nem kell egy év, és az lesz a legnépszerűbb. Tegnap volt szerencsém kipróbálni a HTC HD7-et, és bár nyomkodtam Samsung Galaxy S-et, de a WP7 valahogy jobban megfogott.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen telefont érdemes venni azt is figyelembe véve, hogy melyik lesz a jobb rendszer. Érdemesebb venni egy WP7-est venni, és egy évig vegetálni, hogy aztán rengeteg programmal fűszerezett népszerű rendszert kapjunk?

Illetve még az lenne a kérdésem (a rendszerek jövőjét figyelembe véve), hogy az Omnia 7, HD7, Galaxy S II csoportból melyiket vegyem?

Köszi!

2011. máj. 10. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szentem :D az Android nem fogja hagyni, hogy bármilyen telefonos.op rendszer felvegye a kesztyűt :D ! És a Galaxy az telefon is lesz ;-) (by: egy Galaxy tulaj)
2011. máj. 10. 16:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Ha az android így akarná, már csírájában elfolytaná a WP7-et, de az csak folyamatosan növekszik.
2011. máj. 10. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

ezek nem telefonok amiket felsoroltál...

Szeptemberben jön az iphone 5 és az még 3 év mulva is telefon lesz. (iphone 4 tulaj (2éve megvan) )

2011. máj. 10. 16:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy jó, de nekem valahogy maga az Iphone nem jön be, de fejet hajtok előtte, mert tényleg csúcsminőség.
2011. máj. 10. 17:02
 5/11 bp1985 ***** válasza:
Az iphone-nál bőven jobb az sgs, de mindegy. Iphone-s csőlátásúval nem éri meg veszekedni kérdező, a saját hülyeségét fpgja úgyis fújni. IPhone 4-ről tértem át sgs-re, és lám, mindent tud, ami kell nekem, és az IPhone 4 nem tudta. Ne hallgass rá. Andoidba gondolkozz mindenképpen.
2011. máj. 10. 17:39
 6/11 bp1985 ***** válasza:
100%

(iphone 4 tulaj (2éve megvan) )

Hülyegyerek, 2 éve sehol nem volt még az iphone 4. Legalább valami hihetőt hazudjál...

2011. máj. 10. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előttinél és utolsónál a pont :D
2011. máj. 10. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:

WP7-re biztos hogy igényes,szép játékok lesznek(vannak). ősztől már itt a fizetős marketplace (androidnál hol van az még?) ősztől a MANGO frissitéstől jön az ingyenes navi és más apró dolgok. A WP7 egyedi, bár megunható mig az androidra olyan UI-t teszel amilyet akarsz...egy jól összerakott rendszer érzetét fogja kelteni a WP7, az android pedig mindigis lemaradásban lesz a fregmentáció miatt.

Ha neked bejött a WP7, vedd azt. Ha fontos a változatosság akkor android, viszont akkor mondj le az xbox live-ról, szép játékokról... üdv

2011. máj. 10. 22:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Viszont az SGSII-ben 2 magos processzor van, amire előbb utóbb jönnek ki jó játékok.
2011. máj. 11. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem Samsung Galaxy S 2-t vegyél :)

Az android jobban megéri.:)

2011. máj. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!