Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a tükrös képernyővédő...

Milyen a tükrös képernyővédő fólia mobilon?

Figyelt kérdés

Használsz ilyet? Melyik a jobb, a síma vagy a tükrös? Lány vagyok, sokszor előfordul, hogy például fúj a szél, szétfújja a hajam, felszállok a buszra, és az az első gondolatom, hogy jó lenne megigazítani, mert elég gázul festhetek. Nem mindig van nálam tükör, valamikor elfelejtem elrakni, vagy egyszerűen nem is gondolok rá, hogy esetleg kéne.

Ugyanúgy védi a telót a tükrös fólia, mint a síma?

2011. máj. 8. 07:43
 1/1 anonim válasza:
Hát nekem iPhone-ra volt de nekem nagyon nem tetszett,mivel használat közben elég zavaró volt mert nem lehetett rendesen látni a képernyőt,de van belőle több árnyalat azt hiszem,ha olyat veszel ami nem a legfényesebb akkor jó:)
2011. máj. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!