Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Menniybe kerül? Valami infó?

Menniybe kerül? Valami infó?

Figyelt kérdés

2g-s iphone-om van,és sajnos pixelhibás lett...Nem ütöttem oda semminek meg semmi nem történt vele,vigyáztam rá,mint a szeme fényére mert nagyon szertem...!!

Azt mondták ha javítani kell és cserélni benne dolgokat,akkor többe fog kerülni mint a telefon,de lehet hogy 15-ezerből megúszom....

Kondkréten nem mondták mennyi is lenne,csak megnézték!

Valaki emgtudná mondani egy pixelhibát mennyiért csinálnak???Esetleg mi a megoldsá vagy bármilyen infó erről jól jönne!!

Köszi előre is!!

2011. máj. 6. 22:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi:konkrétan,megtudná,megoldás:D
2011. máj. 6. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:

kijelző csere kell neki.

ha utángyártottat veszel, akkor olcsón megúszod, viszont a minősége nem lesz jó. ha eredeti retina-t, akkor tényleg belekerülhet egy 15-20k-ba.

hardverapro.hu-n az apple részlegbe szoktak lenni olcsó szervizesek

2011. máj. 6. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Arra gondolsz hogy mennyibe kerül egy 5 ezer forintos kijelző kicserélése?

[link]

2011. máj. 6. 22:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen csak azt mondták valami programmal is meg lehet oldani,mert még időben szóltam,nem futott nagyon sok csík végig csak egy pár 1-2 mm hosszú...

És azt meg 2 nap futtatás vagy micsoda....

Köszi szépen a válaszokat!!!Megy a kezecske!Tényleg köszi!!

2011. máj. 6. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
ez nem retina, amit linkeltél utolsó, hanem valami kínai
2011. máj. 6. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól még mindig jobb mint ami most van benne.
2011. máj. 6. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen van rá program de csak ha szoftveres a hiba. Cydiában nézelődtem pont tegnap és ott láttam utilitys-nél azt hiszem, egy próbát feltétlen megér!(JB kell hozzá)
2011. máj. 7. 02:37
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, megnéztem, Bad Pixel Fixer a neve, leírás: "Bad pixel is a very simple application created to remove any hardware defects from your iphone/ipod touch screen. If you see any bad pixels (no dead pixels):

-permanently lit, white pixels

-permanently lit part of pixels (another color)

-yellow instead of white.

remélem érted a leírást, maximum annyi bajod lehet belőle, hogy restorálnod kell, viszont ha szerencséd van akkor elég sokat spórolsz.

2011. máj. 7. 02:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát én nem értek ahhoz hogy megállapítsam hogy pixel vagy szoftver hiba...:)

De ez a két lehetőség van hogy program vagy csere meg bonyolult javítás:)

Utolsó:igen nagy részét megértettem:)

Köszönöm mindenkinek,nagyon rendesek vagytok!!!

2011. máj. 7. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!