Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg optimus gt540 frissítés?...

Lg optimus gt540 frissítés? Pls help?

Figyelt kérdés
Sziasztok, TEgnap vettem 1 lg optimus gt540et és rengeteg programra azt írja hogy frissíteni kell a rendszert. Azthiszem, flash letőltésére etc. Valaki leírná nekem részletesen lépésről lépésre hogyan kell csinálni? Mert félek hogy elrontom és nagy kárt teszek a telefonba. Viszont mível elvileg egy pár perces művelet ezért sajnálom a pénzt arra hogy bevigyem tmobilba. Lehetőleg a le hurrogásokat hogy milyen suta vagyok mellőzük nem lehet mindenki pc zseni :) A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm:)
2011. máj. 6. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

A telón lévő programok Marketről frissülnek. Nem kell hozzá zseninek lenni. Belépsz Marketba és a My Apps címszónál lesznek a telepített alkalmazások. Amelyiknél frissítés kell azoknál az UPDATE felirat fog díszelegni. Utána meg minden úgy megy mint a telepítésnél, csak az install helyett az update feliratra fog megjelenni.

A rendszert pedig az LG oldaláról letölthető programmal tudod megtenni. De nem valószínű, hogy lenne bármilyen frissítés is hozzá, mert már 2.1-gyel árulják őket és annál újabb nincs erre a telefonra.

2011. máj. 6. 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de! a markettel az a problémám hogy megmakacsolta magát és nem akar belépni azt írja hogy nincs elérhető net rajta.. pedig megy a wifi simán tudok rajta netezni de a marketba mégsem enged be. Amúgy 1.6 al vettem! :S
2011. máj. 7. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor LG oldaláról a letöltöd a frissítő programot és frissítesz 2.1-re.

A Marketes problémára egy teljes visszaállítást tudok javasolni. Mondjuk a frissítés miatt úgyis minden gyári lesz.

2011. máj. 7. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem! Kösuönöm!
2011. máj. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!