Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefon...

Szerintetek milyen telefon való egy 14 éves lánynak? Linkeljetek.

Figyelt kérdés

Nem mintha azért kérdeném, hogy most fel akarok vágni új telóval, mint a velem egykoriak teszik...csak azért, mert a 14.dik szülinapomra telefont szeretnék kérni, mivel jó ha van egy, és nyáron nagyon sok táborba megyek, meg kirándulni, és sokat leszek távol a szüleimtől:)(ezeket leírtam, mielőtt még valaki azzal jönne, hogy túl korai nekem)

És hát nem tudom melyik a legmegfelelőbb típusu teló nekem, egy 14 éves lánynak... Tudnátok segíteni? Esetleg képeket linkelni, hogy szerintetek melyik jó, melyik tetszik:) Gondoltam érintőképernyősre, de szerintem az még túl korai. És ha linkelnétek számomra megfelelőt, akkor könnyebb lenne a választás:)

2011. máj. 6. 14:39
1 2
 1/20 anonim válasza:
Szerintem ez jó lenne [link]
2011. máj. 6. 14:50
 2/20 anonim ***** válasza:
Öcsémnek is Corby van, én nem javasolnám....Nincs rajta USB csatlakozás és így nem tudsz gépről rárakni zenéket, játékokat stb. Max ha átküldi valaki az ő telójáról, de az lassú...
2011. máj. 6. 14:56
 3/20 anonim ***** válasza:

még nem volt telefonod?? hát egyáltalán nem korai sőt

az érintőképernyősön mi korai? az a legjobb szerintem:)

hát attól függ milyen árút akarsz meg hogy mit akarsz rajta csinálni

2011. máj. 6. 14:57
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! ÉS ugye még korai az érintőképernyős, nem?

És igen, olyat szeretnék, amihez USBt is lehet csatlakoztatni. :)

2011. máj. 6. 15:01
 5/20 A kérdező kommentje:
14:57 még nem volt telefonom. Nem toom miért korainak érzem...vagy nem toom. Hát írtam, nem csak felvégni dicsekedni akarok vele, mint ahogy teszik, de azért nézzen ki valahogy, és hát legfőbbképp telefonálni SmS-zni akarok, meg zene, és jó képeket készíthessek vele, hogy majd a számítógépre is feltehssem őket. Hát nagyjából ez legyen...EZEK ALAPJÁN MILYET AJÁNLOTOK?
2011. máj. 6. 15:05
 6/20 anonim ***** válasza:

de ki az aki megmondja neked hogy korai?egyáltalán nem korai

sok fiatalabb gyereknek van érintőképernyős,ha 10 éves lennél akkor korai lenne de így már nem vagy kicsi

2011. máj. 6. 15:06
 7/20 anonim ***** válasza:

hogyhogy korai az érintőképernyős? teljesen mindegy milyen, meg kell tanulni használni és kész.

a barátnőmnek ilyen van: Sony Ericsson W595 [link]

nekem ilyen: Samsung Corby (érintőképernyős)

[link]

2011. máj. 6. 15:07
 8/20 A kérdező kommentje:
á* azt kihagytam, hogy az érintőképernyős telót érzem korainak.
2011. máj. 6. 15:08
 9/20 anonim ***** válasza:
Amúgy én is csak 14 éves koromban kaptam meg az első telefonomat (jó azelőtt is volt, de az ilyen örökölt 10 éves valami volt), addig tök felesleges volt, de a középsuli miatt kellett.
2011. máj. 6. 15:10
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
Most hosszú lenne leírnom, összefoglalom azt, ami szerint élek. Ha venni akarok valamit, megkérdezem magamtól, meddig és mennyit akarom használni, plusz azt, hogy milyen sűrgős és fontos, hogy legyen. Ha úgy döntök, szükségem van rá, akkor körülnézek a boltokban, hogy hol mennyire olcsó, drága az a bizonyos dolog(esetedben egy telefon) ha valakinek van, akkor elkérem, vagy megkérem rá, hogy mutassa meg, ha tetszik, miben különböznek(pl. nekem nem áll kézre az érintőképernyő, így az kilőve. Szükségem van az USB-re így amiken nincs, azok kilőve, és így tovább) Ha megvannak az igények és az ár, akkor keresek egy olyat, ami nekem tetszik, bemegyek valahova, ahol láttam, hogy olcsó és megveszem. Így nem lesz mondjuk a telefonomban 15.000.000 olyan szolgáltatás, amit egy évben egyszer használok, vagy a neten el tudom intézni.
2011. máj. 6. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!