Szerintetek milyen telefon való egy 14 éves lánynak? Linkeljetek.
Nem mintha azért kérdeném, hogy most fel akarok vágni új telóval, mint a velem egykoriak teszik...csak azért, mert a 14.dik szülinapomra telefont szeretnék kérni, mivel jó ha van egy, és nyáron nagyon sok táborba megyek, meg kirándulni, és sokat leszek távol a szüleimtől:)(ezeket leírtam, mielőtt még valaki azzal jönne, hogy túl korai nekem)
És hát nem tudom melyik a legmegfelelőbb típusu teló nekem, egy 14 éves lánynak... Tudnátok segíteni? Esetleg képeket linkelni, hogy szerintetek melyik jó, melyik tetszik:) Gondoltam érintőképernyősre, de szerintem az még túl korai. És ha linkelnétek számomra megfelelőt, akkor könnyebb lenne a választás:)
még nem volt telefonod?? hát egyáltalán nem korai sőt
az érintőképernyősön mi korai? az a legjobb szerintem:)
hát attól függ milyen árút akarsz meg hogy mit akarsz rajta csinálni
Köszönöm a válaszokat! ÉS ugye még korai az érintőképernyős, nem?
És igen, olyat szeretnék, amihez USBt is lehet csatlakoztatni. :)
de ki az aki megmondja neked hogy korai?egyáltalán nem korai
sok fiatalabb gyereknek van érintőképernyős,ha 10 éves lennél akkor korai lenne de így már nem vagy kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!