Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wi-fis telefonal wifin lehet...

Tomom kérdése:

Wi-fis telefonal wifin lehet játszani internetes játékokkal?

Figyelt kérdés
WI-FI- telefonon (pl: sony ericsson xperia x10-en)lehet olyanokat játszani mint:gladiatus, travian, klánháboru, grepolis és többi ilyesmi játékkal? ha igen akkor le kell tölteni ahhoz rá programokat ,ha igen léccives írjátok le őket.. Kösz
2011. máj. 5. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát 2.2-nél van flash támogatás (persze csak akkor ha a proci is támogatja) szóval azokkal lehet. Legalábbis Desire-n 2.2-vel kipróbáltam a Farmville-t és működött.

De az x10-re nincs 2.2 (hivatalosan) csak majd 2.3-ra lehet valamikor frissíteni. Mondjuk ha ezt is ugyanolyan tempóban csinálja a Sony mit a 2.1-es frissítést akkor ez jövőre meg is lesz.

2011. máj. 5. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
tudtommal lehet...
2011. máj. 5. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:
o, köszi . Csak azért mert kapok egy sony ericsson x10-et. És most mindenhol akkor meg tudom nézni a gladiatusomat...
2011. máj. 5. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert az olyan fontos, hogy nem ér rá gépen? Am nem nagy élmény...én galaxy s-emen igen lassú volt...mondhatni élvezhetetlen..
2011. máj. 6. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!