Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem indítja el a telefon...

Miért nem indítja el a telefonom a Doodle Jump-ot? [a többi lent]

Figyelt kérdés
Nekem egy Nokia 5000-es telefonom van, átküldték a gyári játékot, meg minden, elindul ugrál eggyet az a kocka ami a játék elején van, és kiirja h hiba az alkalmazás inditásakor és ott van h adatok gomb, rányomok és valami java-s szöveget nyomat.. az lehet, hogy lekell hozzá töltenem a java alakalmazást?:O
2011. máj. 5. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem a te telóddal kompatibilis verziót küldtek át!Vagy a képernyő felbontása nem jó neki, vagy valami más.Tölts le olan verziót, ami direkt a te telefonodra van.

Tessék: [link]

Kb. 10 mp. volt

2011. máj. 5. 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:
de nemtudom.. :S mivel amikor ezt a telót vettem, nem kaptam adatkábelt..:S és rohattul nem tudom.:S
2011. máj. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!