Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi ez a nagy Samsung utálat?

Mi ez a nagy Samsung utálat?

Figyelt kérdés

Bármit olvasok, h "melyik a jobb"? Mindig le van fikázva a Samsung. Miért is? Mert 70%-a megfizethető és most ők gyártják a top telókat?

Kicsit fura ez a helyzet...

Nem mondom h a többi a szar, mert nem szar, de valljuk be, most a Samsung van a pályán nagyon!

2011. máj. 5. 15:26
1 2
 1/13 anonim válasza:

Nekem is Samsungom van, addig Sony Ericcsonaim voltak, de nagyon hamar megadták magukat.

Nem is a legdrágább telefon /D900/ és már 3 éve megvan, semmi baja sincsen. A SE ennyi idő után meghalt.

Én meg vagyok vele elégedve, nyugodt szívvel ajánlom másnak is. 2 év múlva érettségizem, szerintem egy Samsung okostelefont fogok kérni.

2011. máj. 5. 15:29
 2/13 anonim válasza:
Én nem utálom. Nekem is szokták szidni, hogy gyengus meg nem olyan jó, mint pl. a Nokia, de nekem is nem 1x volt Samsungom és sosem volt bajom vele.
2011. máj. 5. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem pont olyan kérdéseket néztél, ahol nokia fanok válaszoltak. aki normális, az tudja hogy a samu az egyik legjobb a piacon
2011. máj. 5. 15:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Tényleg az a baj, hogy még mindig a Samsung gyártja a legelfogadhatóbb telefonokat. Sonyt már csak azért se veszek, mert Sony, van már tapasztalat vele elég, a Nokia lenne a legjobb, de amelyik egy 100000(SZÁZEZER) forintos telefonba beletesz egy fos, fixfókuszos, 8MP-es kamerát, azt még jóindulattal sem tudom komolyan venni :S
2011. máj. 5. 16:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem a Samsungot. Jól bírja a telóm is (Galaxy Ace) a régi samsungom (13 éves vagyok és 6 éves koromban kaptam az unokatesómtól aki 5 évig használta) egy SGH-E250 volt és 11 lassan 12 éves lesz. Mostanra ezt használja valamelyik családtagom és tökéletes állapotú, nem akadozik és 1-szer se volt szervízbe még a garanci idején se.
2011. máj. 5. 16:34
 6/13 anonim válasza:
sztem csak azért mondjak, hogy gagyi mert, hogy nem lehet csak úgy játékokat telepíteni rá de a netröl le lehet tölteni telepitőprogramokat és akkor már marha jó lesz!!!
2011. máj. 5. 18:00
 7/13 A kérdező kommentje:

Nekem a játékokkal sincs különösebb bajom.

De bírom az olyanokat akik úgy ítélnek hogy elolvasom a nevét, és fúj, akár emberről akár zenéről, akár telóról...

Csak kíváncsi voltam, milyen válaszokat kapok, de köszi:)

2011. máj. 5. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Nkem Samsung Galaxy S-em van és imádom!:D

Aki azt mondja, hogy szar az tuti vmi nagyképű Ájfonos...:'D

2011. máj. 5. 19:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó :DD Én iPhone-os vagyok... És tényleg szar a SGS xDD

Volt már SAJÁT iPhone-od?... ha volt elnézést :)

Figyelj ez az iphone vs SGS vita nagyon régóta megy... és általában azok SGS-esek akik csórók és nem tellik jobbra.

2011. máj. 5. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha milliárdos lennék, se hinném, hogy Ifónt vennék, akkor már inkább Samsung.
2011. máj. 5. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!