Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung chapm, hogy tudok...

Samsung chapm, hogy tudok facebookozni?!

Figyelt kérdés

Hali!

Van egy samsung champ (érintőképernyős)telefonom. Nos küldtem rá egy linket méghozzá egy facebook linket ugye amiről rá lehet menni a facera. Harmincas(30) vagyok T-mobilos. Az a gond hogy mikor rákattintok a linkre mindig megkérdezi hogy kapcsolódik az internethez? ( pedig a régi (sony) telómnál nem kérdezte és simán ingyen feltudtam lépni a facera) Na ugye rákattintok hogy igen, erre azt írja hogy hálózati hiba.. valaki segítsen nem tudom hogy mit tegyek. megkérdeztem egy gyereket a suliba azt mondta hogy lehet h le van tiltva.. De akkor is azt hol kell visszavonni vagy mi? Légyszi!!! ( teljes körű választ)... de azt is írhatod amit gondolsz/tudsz

köszi.

2011. máj. 5. 15:04
 1/4 bp1985 ***** válasza:

Egy kis olvasnivaló:)

[link]

2011. máj. 5. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:
De mindent próbáltam, ezt is elolvastam de előre nem jutottam.
2011. máj. 5. 20:17
 3/4 anonim válasza:

net-start csomagot aktiváld, ha nem megy még mindig akk go be a t-mobilhoz, 500 kerek forintért beállitják neked az ip-t, proxyt és minden lo**szt ami kell hozzá:)

de reménykedj h elég a netstart:D azt meg aaaa 1430? vagy 1777? a kettő közül valameiken tudod megrendelni. ingyenes:)

sok sikert!

2011. máj. 16. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!