Samsung chapm, hogy tudok facebookozni?!
Hali!
Van egy samsung champ (érintőképernyős)telefonom. Nos küldtem rá egy linket méghozzá egy facebook linket ugye amiről rá lehet menni a facera. Harmincas(30) vagyok T-mobilos. Az a gond hogy mikor rákattintok a linkre mindig megkérdezi hogy kapcsolódik az internethez? ( pedig a régi (sony) telómnál nem kérdezte és simán ingyen feltudtam lépni a facera) Na ugye rákattintok hogy igen, erre azt írja hogy hálózati hiba.. valaki segítsen nem tudom hogy mit tegyek. megkérdeztem egy gyereket a suliba azt mondta hogy lehet h le van tiltva.. De akkor is azt hol kell visszavonni vagy mi? Légyszi!!! ( teljes körű választ)... de azt is írhatod amit gondolsz/tudsz
köszi.
net-start csomagot aktiváld, ha nem megy még mindig akk go be a t-mobilhoz, 500 kerek forintért beállitják neked az ip-t, proxyt és minden lo**szt ami kell hozzá:)
de reménykedj h elég a netstart:D azt meg aaaa 1430? vagy 1777? a kettő közül valameiken tudod megrendelni. ingyenes:)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!