Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok bejelentkezni...

Miért nem tudok bejelentkezni a marketbe, meg gamilbe?

Figyelt kérdés

Ahogy megnyitom beírom a felhasználó nevet, jelszót kidob egy hiba üzenetet, hogy hálozati hiba.

Ha meg új google fiókot szeretnék csinálni, akkor azt írja ki hogy Hiba történt a kommunikáció Google szerverein!

Megy a netem, a böngészőből pl. be tudok lépni a gmailbe.

Viszont a gyakorit azt meg nyitja, de belépni már nem tudok, hanem vissza dob hogy nem jó az email v. a jelszó.Pedig jól írok be mindent.

x8-ról van szó!

Ilyen problémával fordulhatok a szolgáltatóhoz (voda)?Lehet csak vmi beállítási hiba?

A marketről csak telóval tudok amúgy letölteni, vagy gépről is letölthetek és onnan felrakom a cuccot a telóra?Mi a pontos cím?

2011. máj. 5. 03:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatsz egy teljes visszaállítást és azután bejelentkezni.

A seria fórumán erről a problémáról ezt találtam:

65. Nem tudok bejelentkezni a Google fiókommal! Miért?

Bejelentkezéskor, vagy annak próbálásakor külömböző hibaüzenetek fogadhatnak.

Próbálkozz újra amíg nem sikerül, olykor esetleg kisebb kihagyással.

lehetséges okok:

-a szerver túlterheltséges később majd felenged

-túl hosszú a jelszavad, gépen állíts be egy rövidebbet, majd próbálkozz újra

-helytelenül írtad be a jelszavad vagy a felhasználóneved, próbáld újra

-nincs internet kapcsolatod, vagy túl gyenge a jel

-bejelentkezés közben megszakadt az internet kapcsolatod

-túl régi 2g-s SIM kártyád van, cseréltesd ki a szolgáltatódnál

Gépről pedig a market.android.com-on elérheted a Marketet de ilyenkor is a telefonon kerül letöltésre és telepítésre a program és ugyanúgy be kell jelentkezni telón is a gmail fiókba.

2011. máj. 5. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen.Vissza raktam alaphelyzetbe, és megy minden.Most is telóról ĺrok.A market meg a gmail is megy.Lehet vmit elàllítottam.
2011. máj. 5. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
X8casoknál ez úgy néz ki, hogy alapjelenség. Nem kell hozzá semmit se csinálni.
2011. máj. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!