Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alábbi szempontoknak...

Az alábbi szempontoknak megfelelően milyen mobiltelefont ajánlotok?

Figyelt kérdés

Árat tekintve kb. 40 000 Ft - 50 000 Ft a keret (max.55 000).

Operációs rendszer mindenképp Android 2.2 (Froyo), vagy frissebb (bár ennyiért nem hiszem).

Elvárások még: 3"-nál nagyobb, kapacitív kijelző és multitouch.

ZTE Blade kizárva!

Segítségeteket előre is köszönöm!

2011. máj. 4. 15:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
LG Optimus One-ról vélemény?
2011. máj. 4. 17:27
 22/30 anonim ***** válasza:
LG Optimus One P500?
2011. máj. 5. 12:15
 23/30 anonim ***** válasza:
Szterintem jó telefon, az LG mostanában kifejezetten jól teljesít, ráadásul megfelel a követelményeknek is, gyárilag Froyo van rajta, az árkategóriába belefér, kapacití, multitouch, szép kijelző.
2011. máj. 5. 12:16
 24/30 A kérdező kommentje:
Igen, ezért gondoltam én is arra... bár nézegetem az Optimus Chic-t is. Nem tudok választani. Szerintetek One vagy Chic?
2011. máj. 5. 14:57
 25/30 anonim ***** válasza:
A Chicben nagyobb felbontású kamera van például, de sztem a P500-as szebb.
2011. máj. 5. 18:53
 26/30 anonim ***** válasza:

max 55.ezer az összeg ugye?

Hát én azt mondom, hogy még gyüjtenék hozzá 7000 ft-t..és megvenném az Ace-t

[link] innen...én itt rendletem két telómat is...és maygar menüs..tartozékokkal..és független is...

2011. máj. 5. 20:50
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajom a samsungokal, hogy már kezd mind1ik teljesen egyforma lenni. Galaxy S,3, Mini, Ace, Gio... Az LG legalább próbálkozik, hogy a telefonok egyedien nézzenek ki és sikerül is nekik. A samsungok meg unalmasak. De ez csak az én személyes véleményem, nem mondom, hogy nem jó, de más is tudja az androidot.
2011. máj. 8. 10:36
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

UP! Mindekinek!

2011. máj. 8. 19:40
 29/30 anonim ***** válasza:

Hát én az S-t szerencsére nem tartom unalmasnak:)

de elfogadom a véleményed!:)) tény, hogy hasonlók kicsit.

2011. máj. 8. 19:42
 30/30 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, az S az tényleg kicsit kilóg a sorból, de az meg irreálisan drága. Nem azt mondom, hogy annyi pénzért már iPhone-t veszek mert az sem kéne... :D A Galaxy S tényleg jó telefon, de a többi Samsungot kezdik kicsit ,,elkapkodni". Ugyanígy a HTC-ket. Az utóbbi pár hónapban kiadott HTC-k szinte ugyanolyanok... Kivéve talán a Desire és a Desire S-t ami tényleg jó telefon.
2011. máj. 10. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!