Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam sony...

Melyiket válasszam sony ericssson xperia x10 vagy xperia x8?

Figyelt kérdés

Előnyök,hátrányok...?

akinek van ezek közül valamelyik az írja le lécci h milyen...mit szeret benne és mit nem...miért jó,miért nem,...

2011. máj. 4. 14:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

én sonyt akarok...

valaki esetleg az eredeti kérdésre is válaszolna?:D

2011. máj. 4. 22:44
 12/29 anonim ***** válasza:

Nokia leginkább,

Előbb vennék alcatelt is, mint nokiát.

Vegyél, valakire a sz.r terméket is rá kell sózni:D

2011. máj. 5. 05:18
 13/29 anonim ***** válasza:
Ha van sok pénzed x10, ha van 40.000-30.000 forintod akkor az x8 egy remek választás. Mind2-őt ajánlom. Az hogy melyiket veszed az ár (mert az x10 közel 2-szerese az x8 árának) és/vagy tetszés kérdése.
2011. máj. 5. 14:26
 14/29 anonim ***** válasza:

Amúgy asdfvb. Nemhiszem hogy multitouch. Az én Galaxy Ace-met lehet 2 újjal nagyítgatni meg minden, de 3-4-5 ujjal nem. Úgyhogy ha nem is létezik a doubletouch kifejezés, mi így szeretjük használni a suliban.

Fent pedig leírtam: X8 vagy X10 pénz és/vagy tetszetőség kérdése :).

2011. máj. 5. 16:25
 15/29 anonim ***** válasza:

Már előttem leírták...igazából ég és föld a kettő...tehát pénz kérdése az egész...ha van rá több keret akkor nem kérdéses, hogy X10...de nem értem miért ragszkodsz ennyire a Sony ericssonhoz?

Más telefon esetleg nem érdkeelne???

Pl anno én is az x10et lestem...de samsung galaxy s lett belőle...úgy gondotlam, ha már x10re van pénz akkor kicsit még gyüjtök egy galaxy s-re..

és a sony ericssonon pl 2.1es android lesz jobb esetben...és akkor nem tudsz mem.karira menteni alkalmazásokat, csak ha frissíted 2.2-re...ez epdig garancia vesztéssel jár!

Ez a hátránya talán a sony erincssonnak!!

am meg jó teló lenne az x10:) bár nekem ismimnek x8 van és szereti..:) csak ő neki is ez a gondja,h a belső memória kicsi..és hiába venne mam.karit nem tudná lementeni oda se az alkalmazásokat, játékokat, mert ahhoz 2.2 kell..:S

2011. máj. 5. 20:44
 16/29 bp1985 ***** válasza:

Vegyél, valakire a sz.r terméket is rá kell sózni:D

Tudjuk, a nokia a legjobb ugye?

2011. máj. 5. 21:11
 17/29 A kérdező kommentje:

Csak a samsung galaxy s-en van még android 2.2?

vagy ájánlasz még akkor telefont amin az van olyan 60-70-ezerig???

milyeneket ajánlotok akkor még??

2011. máj. 5. 22:49
 18/29 anonim ***** válasza:

tök mindegy, hogy hívjátok az attól még multi

ha egy ujjal lehet használni, az single, ha 1-nél többel az már multi

2011. máj. 5. 22:54
 19/29 anonim ***** válasza:
Én ajánlok: az ami nekem van: Galaxy Ace. 2.2-es Froyo van rajta és 65.000-ért vettem a T-mobilnál. szerintem van olyan jó mint az X10. Azt mondják szörnyű a videó felvevő képessége az ace-nak de nekem pedig úgy veszi hogy beleszólni nem lehet. Amúgy ha jól tudom kamera HD.
2011. máj. 6. 15:33
 20/29 A kérdező kommentje:

Azt hallottam(irmerősöktől),h samsungot ne vegyek mert sokszor fagy le...

ez nem így van??

2011. máj. 6. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!