Mit gondoltok egy karóra telefonról?
volt már szerencsétek egy ilyenhez?
Szerintetek hülyének néznének az emberek ha az utcán Bluetooth fülhallgatón keresztül beszélnék?
Nemár XD Mindenhol knight riderről beszélnek :D
Most komolyan....
Szerinted hülyén nézne ki, hogy megyek az utcán és beszélek a "levegőbe"?
bluetooth headsettel nem gáz, de az már igen, ha a füledhez tartod és úgy beszélsz :P
amúgy michael knight-é még tetszett, de a mostaniak nem jók, meg már kapni se nagyon lehet, mert az lg modellje már kifutott és 150k-ba került. max kínait kaphatsz, de azok nemagyon kommunikálnak bt hs-el
Nem értem a kérdésed... Mások is beszélnek a "levegőbe" és nincs karóra telefonjuk, hanem mobilhoz headset....
Igen, ez teljesen hülyén néz ki, de manapság mindenki tudja miről van szó. És ha neked az kényelmes, az jön be, hát hajrá. Régen még az is fura volt, ha mobiltelefonba beszéltek a népek az utcán, aztán hogy elterjedt, nem is számít már, akinek nincs. Hát ez van.
Ja ezek a levegőbe beszélők csak akkor zavarnak engem, ha közel jönnek, és egy ideig nem beszélnek, aztán hirtelen megszólalnak (vagyis válaszolnak arra amit addig hallgattak és én ugye nem hallottam),
Na mert ez olyan, hogy azt hiszem, hogy hozzám szólnak, közbe nem is.
Én ilyenkor nem másznék más emberek közelébe, ha levegőbe beszélnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!