Nokia (6303i) van valami megoldás hogy szám nélküli hívást egyáltalán ne fogadjon?
Figyelt kérdés
(független a telcsi és telenor-os vagyok)2011. máj. 4. 07:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem erre nincs megoldás, de ha mégis tud valaki, kíváncsian várom!
2/4 A kérdező kommentje:
07:26 Jó lenne ha lenne mert zaklatnak megcsörgetésekkel már cseréltem 5 sim-et kicsit unom
2011. máj. 4. 07:40
4/4 anonim válasza:
Ez fura. Ha öt SIM-et cseréltél, hogy lehet, hogy még mindig csörgetnek? :S
Nem akarlak kioktatni, de csak azoknak add meg a számod, akikben megbízol és akik nem adják tovább. Ha ez megtörtént, és mégis zargatnak, ennyit érnek a barátaid.
Egyébként ha éjszaka történik a dolog, le lehet némítani; ha napközben, akkor biztos a te telefonodon is lehet hívócsoportokat kialakítani. Mindenkit bekategorizálsz egy-egy csoportba külön-külön csörgéssel, ahogy külön csörgést kap az is, aki nincs benne egy csoportban se, tehát a magánszámosok pl. Rendelsz hozzá egy semmilyen csengőhangot, vagy mittomén, azt cső. Minden megoldható, nincs lehetetlen...de ez az 5 SIM csere még mindig sok nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!