Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Már lehet tölteni (bőv. Lent)?

Már lehet tölteni (bőv. Lent)?

Figyelt kérdés
ma kaptam a telót samsung érintős és le kell merítenem és utána 16 órát tölteni már vagy 20x kiírta hogy az akku lemerült de még mindig tudok netezni meg minden és nem kapcsol ki...tölthetem ??
2011. máj. 3. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

"le kell merítenem és utána 16 órát tölteni"

Az emberi hülyeség határtalan.MINEK?Ezeket az aksikat nem kell!

2011. máj. 3. 23:09
 2/4 bp1985 ***** válasza:
Nem is lehet ezeket 16 óráig tölteni. Ki mondta neked ezt a hülyeséget, hogy töltsed 16 órát?
2011. máj. 3. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:
a szolgáltatónál úgy mondták
2011. máj. 3. 23:11
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Gondoltam. Egyszer elmagyaráztam egy eladónak, hogy nem lehet formázni, de ő meg akart győzni, hogy lehet. Mondtam neki, olvasson utána ott helybe, majd elolvasta, és bocsánatot kért:D Rádugod, kiírja, hogy feltöltve, és lehúzod. Ennyi. Se 16 órát, se 3*16 órát nem kell tölteni.
2011. máj. 3. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!