Nokia N97 minim van aminek sok hibája van. Érdemes lecserélni? (lent)
Figyelt kérdés
nokia n97em van és már megvétel után 2-3 hónappal jelentkeztek a problémák ami alatt azt értem, hogy:rengetegszer legfagy, ha már majdnem lemerül még azt mutatja hogy tele van tehát összevissza jelzi a merültségi állapotot, a zenetárat nem nyitja meg sokszor, és néha pedig ha a menübe lépek az ikonok elcsúsznak és lekicsinyítve lesznek vagy elmosódik a kép és a szinek összemennek. Szoktam szoftver frissítést csinálni de nemsokat használ.Érdemes lecserélni 1 másik telefonra, én most Iphone4 re cserélném le inkább...És mennyiért lehetne eladni???2011. máj. 3. 22:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem kb 40ért, de nézz körül pl...expressz.hu-n vagy hardverapro.hu-n, hogy mások mennyiért adnáj el ezt a típust!
Am szerintem ha ilyen hibája van ilyen rövid idő alatt egyértelmű, hogy célszerű lecserélni!:)
Bár én nem venném meg azt a tucat telót!:)
De ebbe én már nem szólhatok bele!:)
2/2 anonim válasza:
Első voltam...és most esik le, hogy miket írok...40ezer?? Hát most, hogy írtad, hogy ennyi baja van....így nem tudni mit adnak érte...:S
Mert logikusan ki venne meg egy telót, aminél az első tulajdonosnak is megvolt a baja..:)
Esetleg, ha garanciás akkor szervíz és csinálják meg és akkor adjad el!!
Tehát jó állapotban add ki a kezedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!