Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány MB-m van még az 500MB-böl?

Hány MB-m van még az 500MB-böl?

Figyelt kérdés

13 napja van meg...

3 youtube-os videót néztem.

első 7 napban nem volt APNdroidom aztán letöltötem és csak akkor engedtem az adatforgalmat amikor kellet.

Minden nap kb 1 órát neteztem és 5x google maps-oztam...

De általában csak yahoo messengereztem és facebook-oztam de ezeket androidos apps-al.

Am Samsung Galaxy Mini-m van.

Kábé hány MB-m lehet még?

2011. máj. 3. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

A szolgáltatód küld 50 és 100%-nál egy SMS-t.. de tedd fel a Netsentry nevű programot, az kiírja mennyit használtál el (persze onnantól, hogy felraktad), állíthatsz be limitet és lekorlátozza automatikusan, plusz ha beállítod hónap elején le is nullázza.

500Mb már elég ahhoz, hogy ne kelljen letiltani APN droiddal a netet, egész havi szinronizálás (időjárás hírek stb) betakar 10 megát vagy kevesebbet

2011. máj. 3. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Biztosan küld SMS-t?

Romániai Orange-os vagyok.

2011. máj. 3. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaj és ha letöltök egy 20 MB appsot akkor azt a 20 MB levonja vagy csak adatforgalomért von le valahányat?
2011. máj. 3. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja hát román szolgáltatókat nem tudom.. Az sem biztos, hogy fizetned kell a keret túllépése után, van, hogy simán lelassítják a netedet.

A market csak adatforgalmat von le (fizetős appok nem) de azt nem tudom megy-e a fizetős market romániában gondolom ott sem... nem kell félned nincs plussz költség

2011. máj. 3. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Fizatős apps ot nem töltötem de Romániában màrcelérhető....én nem naon örülök neku....xD

Am naon köszi a választ

2011. máj. 4. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!