Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2 Kérdésemre tudtok válaszolni...

2 Kérdésemre tudtok válaszolni az iPhone 4 Clone-ról? (többi lent).

Figyelt kérdés

1. Megéri egy iPhone 4 Clone eladót venni?

2. Van-e benne App Store? És lehet róla letölteni alkalmazásokat?

Előre is köszönöm a válaszokat

2011. máj. 3. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Rabszolgának kell neked egy eladó?

2. Nem iOs van rajta, hanem valami gagyi oprendszer, ami még a Symbiantól is szarabb, ilyen Java alapú, amire nem fogsz programokat találni. Ráadásul a proci kb felét sem fogja tudni benne.

A klón azon kíül, hogy kívülről kb úgy néz ki mint az eredeti, semmiben nem hasonlít egy igazi telefonra. De még telefonra sem.

2011. máj. 3. 09:23
 2/10 anonim ***** válasza:

1. Nem

2. Nem, nem.

2011. máj. 3. 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy nincs pénz igazira, de nem ilyennel kell memőzni
2011. máj. 3. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:
*menőzni.
2011. máj. 3. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
mér nem jó egy eredeti 2g használtan? az is egy nagyon jó iphone...abban van app store, ipod, gyönyörű, jól használható kijelzője van
2011. máj. 3. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:

1. nem

2. nincs, nem.

2011. máj. 3. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:

A Clone egyáltalán nem hasonlít az eredetire,100 méterről kiszurom,hogy hamis és kiröhög,hogy ilyen szintre süllyed.

Az oprendszere MTK(bullshit xD)csak javat telepíthesz rá(egyáltalán ha nem esik szét attól).A képernyője a leghitványabb rezisztív érintőpanel.Ne vegyél ilyet.

2011. máj. 3. 19:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy nem én akarok iPhone Clon-t hanem az 1.ik barátom neki nincs pénze.XD De az lehet iPhone 2-őt veszek én. :DD
2011. máj. 4. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
én is ezt mondanám :D
2011. máj. 4. 16:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Hülye vagy? Én Sony Ericsson Xperia Arc-ot akarok ><
2011. máj. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!