Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet letörölni például...

Hogyan lehet letörölni például egy játékot Iphone-ról?

Figyelt kérdés

Ha valamit szeretnék törölni Iphone-ról, mondjuk egy játékot, vagy egy programot, azt hogyan lehet megtenni?

Előre is köszönöm a válaszokat

2011. máj. 3. 00:34
 1/8 blex ***** válasza:
Ha jól tudom hosszan nyomod az ikonját, aztán megjelenik egy minusz jel, rányomsz és jóság van :D
2011. máj. 3. 01:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont. Hosszan nyomod az ikont majd elkezd mindegyik mozogni és baloldalt felül megjelenik egy kis minusz jel azzal törölsz. Egyébként így tudod átrendezni az ikonokat és mappákat létrehozni is.
2011. máj. 3. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:

úgy, ahogy előttem leírták, csak nálam egy x jelenik meg :)

másik lehetőség még az itunes, ha minden leakarsz gyalulni

2011. máj. 3. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
*mindent
2011. máj. 3. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, gyorsan megnéztem egy x jelenik meg, csak az első megzavart a minusszal :)
2011. máj. 3. 10:31
 6/8 blex ***** válasza:

az osztályban 4 iPhone van, de nem sűrűn törölgetek róluk alkalmazásokat :D

a lényegre emlékeztem... :)

2011. máj. 3. 11:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült :)
2011. máj. 3. 13:50
 8/8 anonim válasza:
Bocs, erről annyit akarok kérdezni, hogy ha egy játékot törlök akkor a dokumentumok, ha nem törlöm ki azokat is, megmaradnak, így ha újra letöltöm nem vesznek az adatok és nem kell előröl kezdenem ugye?
2014. okt. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!