Hogyan lehet letörölni például egy játékot Iphone-ról?
Figyelt kérdés
Ha valamit szeretnék törölni Iphone-ról, mondjuk egy játékot, vagy egy programot, azt hogyan lehet megtenni?
Előre is köszönöm a válaszokat
2011. máj. 3. 00:34
1/8 blex válasza:
Ha jól tudom hosszan nyomod az ikonját, aztán megjelenik egy minusz jel, rányomsz és jóság van :D
2/8 anonim válasza:
Elsőnél a pont. Hosszan nyomod az ikont majd elkezd mindegyik mozogni és baloldalt felül megjelenik egy kis minusz jel azzal törölsz. Egyébként így tudod átrendezni az ikonokat és mappákat létrehozni is.
3/8 anonim válasza:
úgy, ahogy előttem leírták, csak nálam egy x jelenik meg :)
másik lehetőség még az itunes, ha minden leakarsz gyalulni
5/8 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, gyorsan megnéztem egy x jelenik meg, csak az első megzavart a minusszal :)
6/8 blex válasza:
az osztályban 4 iPhone van, de nem sűrűn törölgetek róluk alkalmazásokat :D
a lényegre emlékeztem... :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült :)
2011. máj. 3. 13:50
8/8 anonim válasza:
Bocs, erről annyit akarok kérdezni, hogy ha egy játékot törlök akkor a dokumentumok, ha nem törlöm ki azokat is, megmaradnak, így ha újra letöltöm nem vesznek az adatok és nem kell előröl kezdenem ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!