FONTOS! X 10 mini pro-n, hogy tudom az alkalmazásokat áttenni a telefon memóriájáról, a memória kártyára? Vagy azt beállítani, hogy már alapból oda telepítse?
Figyelt kérdés
Tuti,hogy nem a kártyára menti,mert 8 gigás kártya van benn,és állandóan kiírja,h a TELEFON memóriája hamarosan megtelik...megnézem,és tényleg a telón vannak,de nem tudom,h h kell átrakni,mert a kártyán van bőven helyem2011. máj. 2. 11:07
11/14 anonim válasza:
Itt a probléma. Nem az elejétől csinálod. Nem olvasod el rendesen a leírást. Vagyis a leírást elolvastad, de magát a postot nem. A "Nézzük a lépéseket:" felirat felett is van szöveg. Ott meg leírja, hogy mit kéne csinálni ahhoz, hogy működjön is.
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor ami előtte van 2 link,és ami ott le van írva,azokat a lépeseket is csináljam meg?
2011. máj. 2. 21:22
14/14 A kérdező kommentje:
Jogos,de én azt csak elolvastam,és átsiklottam felette!:(Köszi a segítséget,holnap nekiállok újra.Jó éjt!
2011. máj. 2. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!