Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincs az új érintőképern...

Miért nincs az új érintőképernyős mobilokhoz ceruza?

Figyelt kérdés

Használtok ceruzát érintőképernyős mobilotokhoz azok, akiknek nem adtak hozzá?

Most akarok érintőképernyőset venni, már ki is néztam a nokia c6-01-et, de nincs hozzá cerka. Amúgy minden szempontból ez a tökéletes számora. Persze tudok venni hozzá, de jó lenne, ha a mobion lenne egy kis "tároló", ahova becsúsztathatnám. Árulnak olyan tokokat ezekhez a mobilokhoz, ahol helyet tud kapni egy ilyen ceruza?

2011. máj. 2. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sorry ez nem north face de van olyan is csak nem találom
2011. máj. 2. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:
itta north face [link]
2011. máj. 2. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
S samsung corby meg nem nyomás érzékelős hanem kapacitív.
2011. máj. 2. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Jó, tévedtem, de a galaxy 3ba biztos vagyok. :D

A Corby akkor csak szerintem nyomás érzékelős, mert szenvedtem vele használat közben és inkább nyomtam mint érintettem.

2011. máj. 2. 18:25
 15/15 anonim válasza:

1: A samsung corby és hasonló olcsóbb telefonok rezisztívek ,tehát nyomás érzékelősek. bármilyen nyomás érzékel ezért lehet ceruzával is bökdösni.

2: Samsung galaxy Iphone stb. ezek kapacitívak, tehát a kezünk elektromos akármicsodáját érzékelik. mivel a műanyag végü cerka szigetel és ezért nem tudod vele bökdösini de már van ahoz is ceruza! Elég drága ahoz képest mint ami a rezisztívhez kell. :( De lehez házilag is csinálni : [link]

És azért is jobb a kapacitív technológia mert:

-könnyebb nyomkodni , érzékenyebb

-a zsebedben nem tud feloldódni hiszen a ruhád anyagát nem érzékeli :D

Ez a melegedés meg nagy baromság LCD kijelzö nem melegszik

ledes háttérvilágítás ( a led nem melegszik) a érzékelés meg csak sok vezeték egymás mellett az se tud melegedni

ha melegedne is a zsír nem tud beleégni Ez nem grillcsirke !!

2011. dec. 18. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!