Miért nincs az új érintőképernyős mobilokhoz ceruza?
Használtok ceruzát érintőképernyős mobilotokhoz azok, akiknek nem adtak hozzá?
Most akarok érintőképernyőset venni, már ki is néztam a nokia c6-01-et, de nincs hozzá cerka. Amúgy minden szempontból ez a tökéletes számora. Persze tudok venni hozzá, de jó lenne, ha a mobion lenne egy kis "tároló", ahova becsúsztathatnám. Árulnak olyan tokokat ezekhez a mobilokhoz, ahol helyet tud kapni egy ilyen ceruza?
Jó, tévedtem, de a galaxy 3ba biztos vagyok. :D
A Corby akkor csak szerintem nyomás érzékelős, mert szenvedtem vele használat közben és inkább nyomtam mint érintettem.
1: A samsung corby és hasonló olcsóbb telefonok rezisztívek ,tehát nyomás érzékelősek. bármilyen nyomás érzékel ezért lehet ceruzával is bökdösni.
2: Samsung galaxy Iphone stb. ezek kapacitívak, tehát a kezünk elektromos akármicsodáját érzékelik. mivel a műanyag végü cerka szigetel és ezért nem tudod vele bökdösini de már van ahoz is ceruza! Elég drága ahoz képest mint ami a rezisztívhez kell. :( De lehez házilag is csinálni : [link]
És azért is jobb a kapacitív technológia mert:
-könnyebb nyomkodni , érzékenyebb
-a zsebedben nem tud feloldódni hiszen a ruhád anyagát nem érzékeli :D
Ez a melegedés meg nagy baromság LCD kijelzö nem melegszik
ledes háttérvilágítás ( a led nem melegszik) a érzékelés meg csak sok vezeték egymás mellett az se tud melegedni
ha melegedne is a zsír nem tud beleégni Ez nem grillcsirke !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!