Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C7 jó telefon?

Nokia C7 jó telefon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 16:36
1 2
 11/15 Sawyer_ válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki. Nekem C7 van (egyébként Samsung Wave-ben gondolkodtam még) és alapvetően meg vagyok vele elégedve, bár még nem volt időm nagyon nyúzni.

A színek nem rosszak, akksi elég jól bírja (2-3 nap pedig elég sokat telefonálok és mobilinternetek + néha zenét hallgatok). A rendszer igazi Symbian: néha kicsit túlbonyolított, de egyáltalán nem annyira gáz mint ahogy írják.

A telefon egyébként nekem kicsit nehéznek tűnik (130 gramm).

A WP7 dologról: én is sok mobiloldalt és hírt olvasok, és ilyen frissítésről még soha nem hallottam. Inkább a Symbian frissítésekre érdemes várni...

2011. máj. 2. 13:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolok köszi...a többit meg hát...
2011. máj. 2. 15:37
 13/15 Panda Péter ***** válasza:
0%
kedves kérdező, ne várd el, hogy ajnározzak egy telefont, ha nem tartom jó vételnek.
2011. máj. 2. 20:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Én arra értem, hogy muszáj volt vitázni egyszerűen leirjátok a véleményeteket és annyi...
2011. máj. 3. 14:07
 15/15 Panda Péter ***** válasza:
0%
én leírtam. az első válaszban. csak utána jött egy nokia fanboy, és belémkötött.
2011. máj. 3. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!