Az App Store-ról hogyan lehet megvásárolni a játékot Iphone-ra?
A vodafone live-on úgy vettem játékot még régen, hogy kiválasztottam azt amelyik kell, és levonta az egyenlegemből a játék árát és le tudtam tölteni a telefonra.
Itt is így van, vagy máshogy? Mert mintha valami bankkártyás fizetést láttam volna...
Köszönöm szépen előre is a segítséget :-)
Installous csak JB után elérhető, de amint látom a kérdező még a letöltéshez sem ért(nem sértésnek szántam), nemhogy a JB hez.
Egyébkéntmeg belépsz AppStoreba, ott kiválasztod mit akrsz leszedni, regisztrálsz(lehet olyat, hogy bankkártya nélkül, és akkor csak ingyenes dolgokat tudsz leszedni), majd letölti telepíti.De a bankkártyás az olyan, hogy megveszed, levonja, és megjegyzi hogy meg lett vásárolva, a készülékről törölheted, mert a Felh.Fiókodben benne lesz hogy megvetted, onnantól újra tudod telepíteni késöbb is.
Köszönöm a válaszokat, de egyáltalán hogy kell regisztrálni?
Mert nekem olyan dolgokat kér hogy:
-Itunes Gift Cards and Certificates
-Expiration Date
meg kéri a bankkártyát is, pedig régióban az Egyesült Államokat választottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!