Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudnám letölteni a Sims...

Hol tudnám letölteni a Sims 3-at Samsung i9000 Galaxy S-re?

Figyelt kérdés
Android marketen fizetősbe van csak...tehát megköszönném, ha valami linket küldenétek...keresgéltem, de csak nem találtam semmit se..:S
2011. ápr. 30. 23:40
 1/7 anonim válasza:
bocsi,hogy ide írom, de tegnap vettem egy samsung i9000 galaxy s -t és nem tudom ,csatlakoztatni wifis nethez ezért google fiokot se tudok rajta beállitani, és az android mark-t sem tudom használni :/ tudnál nekem segíteni mit kell átállítanom? köszönöm
2011. ápr. 30. 23:51
 2/7 anonim válasza:

Ezekbe a pack-okban benne van de nem tudom mukodnek-e.Csak rakerestem.Toltsd le es kiderul.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 30. 23:57
 3/7 A kérdező kommentje:

2.nak köszi,meglesem!:)

Első!

Huuhh...hát ugye menü-beállítások.-vezeték nélküli és hálózati-Wifi beállítások- ott kipipálod az elsőt,h bekapcsolod,meg a másodikat is kipipálhatod..és lejebb elvileg kidobja azokat a hálózatokat,amit talált...ott rámész a sajátodra, vagy amire akarsz csatlakozni..beírod a jelszót, ha kér...és onnantól megjegyzi..és ha netezni akarsz csak fentről azt a lapocskát legörgeted és rámész,h wifi!:) remélem érted..

viszont nekem meg képzeld el olyan gondom van a mai naptól...hogy rendesen volt minden....nagyba netezek telómmal..aztán ugye dörgött meg villámlott elment az áram...elment telón net is,mert ugye a router az árammal megy...aztán visszajött az áram...és azóta nem jó nekem a wifi....megkeresem a routerünket...csatlakoznék..beírom a jelszót...és csak azt írja ki,h ip cím keresése..vagy vmi ilyesmi....és találtam mást is...arra rácsatlakozik,de enyémre nem akar az istenért se.....:///

ezt vki megválaszolhatná, ha tudja...:S mert nálam kiverte a biztosítékot.

2011. máj. 1. 00:03
 4/7 A kérdező kommentje:

jah és ez samsung galaxy s-re van??? mert van egy sims 3 telóra ami igen jól néz ki...nekem az kéne..nem az ilyen gagyi egyszerű :D

[link] ami vmi ilyesmi:D

2011. máj. 1. 00:06
 5/7 A kérdező kommentje:
jah és am mind kettő gépemen van net...:D tehát csak az én telómon szarakodik a saját wifink (Y)
2011. máj. 1. 00:08
 6/7 anonim válasza:
első vagyok, köszi a segítséget! és a routerről meg,hogy nekem sokszor volt ilyen,bár nem áramkimaradás miatt, de egyszercsak elment a jel és nem tudtam rácsatlakozni a laptopommal.. nekem azt tanácsolták,hogy a nethez tartozó kis dobozkát huzzam ki pár percre és aztán dugajam vissza és próbájak újra csatlakozni.nekem be szokott válni,bár volt már ,hogy többször is megismételtem mire visszajött a net!
2011. máj. 1. 00:10
 7/7 A kérdező kommentje:

de nekem gépen van net...meg apum telóján is érzékeli...

nálam megtalálja..és beírom a jelszót..mert bontottam...és semmi...csak h ip cím lekérése...tütütüt..gondolkodik...:S

de máshova csatlakozik, ha mást találok..

és am igen..kihúztam 1 kis időre...:S

a játékkal kapcs...leszedtem..feltettem...és elinítottam..és semmi..elment a kép..aztán visszajött,h bekell zárni,mert mittomén..próbáljam meg később...és hát utána megint ez volt..így töröltem!:S

ha vki tudna küldeni másik linket megköszönném.

2011. máj. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!