Hol tudnám letölteni a Sims 3-at Samsung i9000 Galaxy S-re?
Ezekbe a pack-okban benne van de nem tudom mukodnek-e.Csak rakerestem.Toltsd le es kiderul.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2.nak köszi,meglesem!:)
Első!
Huuhh...hát ugye menü-beállítások.-vezeték nélküli és hálózati-Wifi beállítások- ott kipipálod az elsőt,h bekapcsolod,meg a másodikat is kipipálhatod..és lejebb elvileg kidobja azokat a hálózatokat,amit talált...ott rámész a sajátodra, vagy amire akarsz csatlakozni..beírod a jelszót, ha kér...és onnantól megjegyzi..és ha netezni akarsz csak fentről azt a lapocskát legörgeted és rámész,h wifi!:) remélem érted..
viszont nekem meg képzeld el olyan gondom van a mai naptól...hogy rendesen volt minden....nagyba netezek telómmal..aztán ugye dörgött meg villámlott elment az áram...elment telón net is,mert ugye a router az árammal megy...aztán visszajött az áram...és azóta nem jó nekem a wifi....megkeresem a routerünket...csatlakoznék..beírom a jelszót...és csak azt írja ki,h ip cím keresése..vagy vmi ilyesmi....és találtam mást is...arra rácsatlakozik,de enyémre nem akar az istenért se.....:///
ezt vki megválaszolhatná, ha tudja...:S mert nálam kiverte a biztosítékot.
jah és ez samsung galaxy s-re van??? mert van egy sims 3 telóra ami igen jól néz ki...nekem az kéne..nem az ilyen gagyi egyszerű :D
[link] ami vmi ilyesmi:D
de nekem gépen van net...meg apum telóján is érzékeli...
nálam megtalálja..és beírom a jelszót..mert bontottam...és semmi...csak h ip cím lekérése...tütütüt..gondolkodik...:S
de máshova csatlakozik, ha mást találok..
és am igen..kihúztam 1 kis időre...:S
a játékkal kapcs...leszedtem..feltettem...és elinítottam..és semmi..elment a kép..aztán visszajött,h bekell zárni,mert mittomén..próbáljam meg később...és hát utána megint ez volt..így töröltem!:S
ha vki tudna küldeni másik linket megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!