Miért lassul be pl játékoknál az iphone 3g mobiltelefonom?
Figyelt kérdés
Helló pl amikor játszok a telóval egyszer csak úgy elkezd akadozni a játék,meg amikor a menübe vagyok akkor is gondol eggyet és elkezd lassulni miért van ez mit tehetnék ellene??2011. ápr. 30. 20:31
1/7 anonim válasza:
Túl sok alkalmazás van nyitva? Zárd be, amit épp nem használsz.
2/7 A kérdező kommentje:
és azt hol tudom megnézni hány alkalmazás fut??és hogyan tudom bezárni??
2011. ápr. 30. 21:07
3/7 anonim válasza:
van ott alul kozepen egy koralaku gomb, azt nyomd meg es majd latni fogod. Vagy menj be a menube es az ikonok mellett jelzi pirossal. Szerintem amugy csak frissiteni kellene a telefont.
4/7 anonim válasza:
az iphone-on folyamatosan fut a legtöbb alkalmazás, úgyhogy tuti nem amiatt van...egy restore tuti megoldja
5/7 A kérdező kommentje:
akkor most frisítsem a telefont?? amúgy holtudom megnézni hogy milyen alkalmazás fut?? Mert meg nyomtam allul a kör gombot és semmi,be mentem a menübe és ott se találtam!!
2011. ápr. 30. 22:35
6/7 anonim válasza:
nem tudod megnézni mert a 3gs-be és a 4-be van csak multitask. de az iphone-t nem akasztja be ha sok alkalmazás fut úgyhogy tuti nem ez a gond
7/7 anonim válasza:
én nem tudok segíteni de az én 3g 8GBosom is ezt csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!