Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung, LG, Sony Ericsson...

Samsung, LG, Sony Ericsson VAGY Nokia?

Figyelt kérdés
Melyik csinál jobb telefont, mint alsó-kategóriában mint felső-kategóriában.
2011. ápr. 30. 20:22
 1/4 mokkacsino ***** válasza:

Nagyon eltérő. Mindegyik márkának vannak jó típusai és rossz telefonjai is.

Személy szerint:

A nokia jó telefonokat csinál és csinált , de valahogy az érintőképernyősei nem túl odaverősek. :) Itt főleg az oprendszerére gondolok. Bár paramétereit tekintve is sokszor van elmaradás. Pl: a kicsi képernyőfelbontás.

Viszont, ha nem okostelefon kell szinte mindenképpen nokiát ajánlok.

Az LG is tud jókat, bár egy kicsit mindig úgy érzem, hogy nem feltétlenül a legjobb minőségű alkatrészeket teszik bele.

A drágább okostelefonok között az egyik legjobb (személyes vélemény) a Samsung.

A Sony Ericsson legutóbbi darabja az xperia arc pl: jól sikerült, de szerintem a régebbi xperia darabok - kizárólag a többi kategórián belüli telefonokhoz képest - gyengén sikerültek. Nekem régen sokáig viszont sony ericsonom volt. Az alap telefonok között jókat csinál. Olcsót és jót. Szerintem.

2011. ápr. 30. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
ha erintost nezel akor szerintem az lg es a sony ericsson az gyenge erzek valami hianyt. Szerintem mostan a legjobb telo az a Nokia N8 es a Samsung Galaxy 2
2011. ápr. 30. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Samsung galaxy s!!!!!
2011. ápr. 30. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nokia erintost felejtsd el, sokat szenvednel a Symbian miatt.

Felso/kozepkategoriaban Samsung a nyero (Galaxy 3, S, Ace, stb.), LG-rol nem sokat tudok, de nekem az egesz LG nem jon be, sosem kene olyan telo.

Sony Ericsson meg a gombos korszakaban nagyon tetszett, de az erintos teloknal nem tud semmi kulonlegeset csinalni, de azert az sem rossz (persze nem az Xperia gagyikra gondolok, hanem 1-2 ujfele teloja egesz jol sikerul).

Azert a HTC-t meg idevennem, Samsung mellett talan a masik legjobb, a HTC Sense meg sok egyeb miatt.

Desire/Desire HD eleg jora sikerult, nincs benne Amoled, de ha ez nem fontos, akkor talan jobb is, mint a Galaxy S

2011. máj. 1. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!