Tényleg nehéz az androidos telefonokat használni?
Nagyon szeretnék egy androidos telefont,de az egyik osztálytársam azt mondta,hogy nehéz használni,Ő nem is használja már szinte semmire a telefonját,csak hívásokra,mert nem tudja használni...
Ezért most elbizonytalanodtam.Telefon-zseninek kell lenni,hogy vki használjon egy ilyet?Mert nekem még az is nagy dolog,ha egy számot fel tudok a telefonomra tenni :D:$
Szia
"nekem még az is nagy dolog,ha egy számot fel tudok a telefonomra tenni" akkor tényleg ne vegyél android-os telefont de amúgy nem nehéz kezelni 12 éves vagyok és tudom kezelni.
Akkor ki sem tudod majd használni.
Az enyém is androidos, kellett egy hét, mire megszoktam, és előtt nem is volt még érintőképernyős telefonom.
A férjem a mai napig még telefonálni sem tud vele, pedig már fél éves a telefon.
Azonkívül nem is értem, a régi telefonokhoz adtak 600 oldal használati utasítást, ehhez meg kaptam fél oldalt, az is arról szól, h h rakod be az aksit, és hogy kapcsolod be.
Nem egy menüje van, hanem három különböző, nem mindegy, h csak rátapizol a képernyőre, vagy hosszan nyomod, vagy rajta tartod, mindig mást ad ki.
Nem egyszerűek na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!