Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy 3-on hogy...

Samsung Galaxy 3-on hogy mennek ezek a futó alkalmazások? Info lenn

Figyelt kérdés
Szóval, ha megnyitom a futó alkalmazásokat akkor ott van egy csomó, és azok közül mit lehet, mit nem leállítani megy ilyenek. Pl a marketet vagy az ébresztőt lelehet-e, ha vmit leállítok akkor milesz vele, meg ilyeneket ha vki leírná nagyon megköszönném. (Meg pl rátettem a skypot és a futó alk-nál leállítottam azzal milesz?)
2011. ápr. 30. 11:34
 1/8 anonim válasza:
Persze, az ilyeneket nyugodtan leállíthatod, nem lesz semmi baj. KB ugyanaz történik, mintha Windows alatt bezárnál egy alkalmazást.
2011. ápr. 30. 11:42
 2/8 erfet válasza:
Anyi fog történni hogy bezárja az alkalmazásokat tehát törli a ROM ból, mikor újra megnyitod több időbe fog telni mint ha már elötte elindítottad volna. Hogyha olyan az alkalmazás ami fontos az magátol el fog indulni újra nem lesz semmi baja a telefonnak ha bezárod az összeset.
2011. ápr. 30. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi srácok
2011. ápr. 30. 11:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Félre írtam ezek futó szolgáltatások de gondolom az írtátok nem? És írja amikor bezárnám, hogy károsodást okozhat az alkalmazásba ez milyen jellegű?
2011. ápr. 30. 11:56
 5/8 anonim válasza:
Nem okoz az semmi bajt. Amúgy a tiéden nincs feladatkezelő? Azzal egyszerűbb lenne.
2011. ápr. 30. 11:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha mondasz egy olyan progit akkor lesz?D
2011. ápr. 30. 12:10
 7/8 anonim válasza:

Fölrakod rá a 2.2-es firmware-t, és akkor lesz. :D

Vagy pedig nézz körül a Marketen.

2011. ápr. 30. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem Samsung galaxy S-em van, de nekem itt található..hátha neked is..

Tehát belépek a menübe...beállítások-alkalmazások

és ott van egy felsorolás...ott van a futó szolgáltatások is,amit te mondasz,meg felette van nekem egy olyan,h alkalmazások kezelése...és azon belül meg,h futó alkalmazások.......én ezt kitettem főoldalra..és könnyen elérhető...szerintem neked is kell, hogy legyen ilyen!:)

2011. ápr. 30. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!