Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tmobile Terhelés miafenevajon?

Tmobile Terhelés miafenevajon?

Figyelt kérdés

Kaptam egy rövid sms-t a Tmobile tól, egy x összegű terhelésről. Ezen kívül semmilyen más információt nem írnak az sms-ben, semmi nevet, semmi indokot csak a terhelést és az összeget. Dominó kártyás vagyok és a kártyámról egy forint nem lett levonva. 100% hogy nem csináltam semmi olyat amiért felszámolhatnának akár egy petákot is. Na most akkor ez most, micsoda lehet?

Nem tudom hova tenni... talán félre küldhették vagy mi lehet?

2011. ápr. 29. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb és gyorsabb lenne ha felhívnád az ügyfélszolgálatot.
2011. ápr. 29. 14:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Lesz még dolgom Tmobil üzletben szóval akkor egyúttal akkor már rákérdezek ezekre az sms-ekre mert közben küldtek még 1et amiben már az előző terhelés összegének a duplája szerepel szóval mindenféle kép személyesen akarok ennek utána járni.
2011. ápr. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!