LadyMissStella kérdése:
LG P500 telefonon, hogyan lehet mp3 fájlt csengőhangnak beállítani?
Figyelt kérdés
Ma kaptam a telefont,Samsung Corby volt a régim,és ez hát jóval bonyolultabb, Wi-fi-s meg minden... De sehol sem találom,hogyan rakhatnék be egy számot a zenelejátszómból csengőhangnak. Segítene valaki?2011. ápr. 28. 17:31
11/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,de majd letöltöm azt a programot és megpróbálom azzal :)
Másik válaszoló: Amúgy meg kíváncsi lennék neked milyen telefonod van...Ha szerinted az android sz.r!!
2011. ápr. 29. 15:33
12/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele Miss Stella :-) Nyilván irígy a telódra és azért írogat butaságokat :-)
13/17 anonim válasza:
androidom van és azért mondom h szar
14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem sz.ar és a vodefone-os üzletben a pasasnak is ilyenje van és nagyon dicséri.
2011. ápr. 29. 19:00
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de már megtaláltam :D
bemegyek a zenelejátszóba,hosszan rajtatartom a csengőhangnak betenni kívánt zeneszámon az őjjam,bejelenik egy menü és ott :D
2011. máj. 6. 16:07
16/17 anonim válasza:
az a vicc hogy okostelefonod van de te buta vagy mint a segg
17/17 A kérdező kommentje:
Igen? Érdekes,hogy azért kaptam ezt a telefont,mert első lettem a Magyar Olimpiász országos szakaszán...
2011. máj. 7. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!