Szoval amikor csatlakoztatom az USB kabellel a telefont a szamitogephez nem eszleli es nem tortenik semmi!
Szoval mit tegyek hogy tudjak a telefonra dolgokat rakni stb.. vagyis hogy eszlelje a telefont???
Elore is kossz a valaszokat!
2011. ápr. 28. 16:41
1/8 bp1985 válasza:
A mellé kapott cd-t fel kéne rakni. Ha nincs mellette cd, akkor a samsung oldaláról letöltöd a kies-t, és kész.
2011. ápr. 28. 17:03
2/8 anonim válasza:
A Beállításokban átállítod háttértárra és összedugod a géppel akkor a fentről az eseményest ablakot lehuzod és ott lesz az usb-s szöveg arra ráböksz és rámész, hogy csatlakozás.
2011. ápr. 28. 17:20
3/8 anonim válasza:
Kies-t le ne szedjed....én a héten vettem samsung galaxy s-t...és így voltam,mint te...h nem akarta érzékelni..vmi okos ajánlotta...leszedtem..és elment a netem...aztán este rájött az én okos uracskám,h vele együtt jött vmi..ami blokkolta a netet...csafer.-net...és elvileg ez valami spywer cucc,valami activex pluginnal települt annak idején és tiltja a netet sokaknál...
aztán letöröltem a kiest-és jó lett minden....persze ez nem törvényszerű, de nekem ez volt a gond..
aztán végülis beállitások>alkalmazásfejlesztés(vagy valami ilyesmi,nemtudom a tieden hogy hiják :D ) > és ott az usb hibakeresés ne legyen bepipálva..és jó lesz!:)
2011. ápr. 30. 23:52
4/8 anonim válasza:
hogy lehet hattertarra allitan a telefont?
2011. jún. 20. 11:41
5/8 anonim válasza:
ez engem is érdekelne!!
2011. aug. 26. 14:17
6/8 anonim válasza:
Üdv.
És azt a "kies-t" hol lehet letölteni??? (mert a samsung honlapján nem találtam) Egy linket valaki adjon legyen szives!
2012. jan. 15. 18:09
7/8 anonim válasza:
Nekem se történt semmi, de olvastam, hogy le kell tölteni a Kiest. Sokat kerestem, megtaláltam, letöltöttem. Feltelepítettem. Megnyitottam a Kiest, és akkor csatlakoztasd a telefont. Várj egy kicsit, és ha felismerte, akkor a Kiesben tudsz rá pakolni, gépről telefonra vagy telefonról gépre, vagy törölhetsz is fájlokat. Ha végeztél, húzd ki a telefont, és várj egy kicsit. Utána minden rajta lesz.
2012. máj. 19. 11:04
8/8 anonim válasza:
Én is leszedtem a kiest de ha rádugom a telefont gépre (be is állítottam mikor lehúztam a kis redőnyt hogy háttértár csatlakoztatása) annyit ír ki a kies, hogyg csatlakozás és tölt.. ennyi.. ez miért van? mitcsináljak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!