Pajtiiiii kérdése:
Halott androidos telefon újra élesztése?
Figyelt kérdés
ezt egész pontosan ugy értem, hogy ojan telefon amiben nincs soft vagy törölve lett. én pl a recoovery modban formatáltam a boot ot, systemet, cachet, data t és ujra inditás után nem kapcsol be a telóm. mit csináljak vele? hogy rakjak rá új softot ???2011. ápr. 27. 17:42
2/5 anonim válasza:
Ha még recovery módban elindul akkor onnan még fel tudsz tenni egy romot. Aztán már működnie kell.
3/5 A kérdező kommentje:
már az sem jön be
2011. ápr. 28. 16:08
4/5 anonim válasza:
Milyen telefon?
Mert néhánynál fel lehet tenni gépről is a romot. De ha már az a program se ismeri fel akkor kuka vagy szerviz.
5/5 A kérdező kommentje:
Orange Boston. mi a program neve? a recovery menu nem jön be mert szerintem nincs rajta már csak boot loader bejön de nemtudom mit csináljak. a gép jelez mikor rádugom a telót
2011. ápr. 29. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!