Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik, jobb, ti mit ajánlanátok?

Melyik, jobb, ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Most gondolkodom új telefon vásárlásán és segítséget szeretnék kérni. Ti melyiket vennétek meg? Mindeféleképp androidosat szeretnék, még nem volt ilyen telefonom, de úgy hallottam ,hogy jók. Amiket kinéztem 2 év hűséggel új előfizetéssel(t-mobilos): Samsung galaxy 3 30.000Ft; LG Optimus One 40.000Ft; Samsung galaxy ace 50.000Ft.

Melyiket tudnátok ajánlani? Az utolsónak kicsit soknak tartom már az árát, de még pont benne van a versenyben. Esetleg ha tudtok ebben az árkategóriában jobb telefonokat, azt is meghallgatnám. Kérdés még, hogy mit tudtok, az újabb érintős Nokiákról. Konkrétan a c6-00-ra gondolok, de nem tudom, hogy mi fán terem az oprendszerük, valamint milyen lehetőség van letőltésre(mint pl. androidnál ott a market).

2011. ápr. 25. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:

LG-t ne vegyel semmikepp!

A galaxy ace az jo csak kicsit draga!

A galaxy 3-at ajanlanam mert egy nagyuon jo telefon , sokat tud+ androidos!

En a galxy 3-at ajanlom!!!!

2011. ápr. 25. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy 3

"Az utolsónak kicsit soknak tartom már az árát, de még pont benne van a versenyben. "

Én soknak fogom tartani a Galaxy S2 árát de mégis megveszem :D

2011. ápr. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!