Melyik, jobb, ti mit ajánlanátok?
Most gondolkodom új telefon vásárlásán és segítséget szeretnék kérni. Ti melyiket vennétek meg? Mindeféleképp androidosat szeretnék, még nem volt ilyen telefonom, de úgy hallottam ,hogy jók. Amiket kinéztem 2 év hűséggel új előfizetéssel(t-mobilos): Samsung galaxy 3 30.000Ft; LG Optimus One 40.000Ft; Samsung galaxy ace 50.000Ft.
Melyiket tudnátok ajánlani? Az utolsónak kicsit soknak tartom már az árát, de még pont benne van a versenyben. Esetleg ha tudtok ebben az árkategóriában jobb telefonokat, azt is meghallgatnám. Kérdés még, hogy mit tudtok, az újabb érintős Nokiákról. Konkrétan a c6-00-ra gondolok, de nem tudom, hogy mi fán terem az oprendszerük, valamint milyen lehetőség van letőltésre(mint pl. androidnál ott a market).
LG-t ne vegyel semmikepp!
A galaxy ace az jo csak kicsit draga!
A galaxy 3-at ajanlanam mert egy nagyuon jo telefon , sokat tud+ androidos!
En a galxy 3-at ajanlom!!!!
Samsung Galaxy 3
"Az utolsónak kicsit soknak tartom már az árát, de még pont benne van a versenyben. "
Én soknak fogom tartani a Galaxy S2 árát de mégis megveszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!