Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Sony Ericsson Satiot...

Érdemes Sony Ericsson Satiot vásárolni?

Figyelt kérdés
Néztem hirdetéseket és meglepően sokan árulják a Satiokat.... Nem jó készülék,vagy mi ennek az oka?
2011. ápr. 25. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:

az oka a sok új okostelefon :D

jó készülék, de mindenki azért adja el, hogy egy sokkal jobbat tudjon venni. Én is Galaxy S2-t veszek és azzal megelégszem életem végéig :D

2011. ápr. 25. 12:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Szép kis telefon! :O :)

Nekem minden álmom egy Satio. Amióta megláttam a tv-ben minden bajom van. :D

Nemrég vettem egy LG KU990i-t dehát... szeretem meg minden,de az érintőpanelja a felnőtt kézhez nem tökéletesen működik,bezzeg a két éves kishúgomnak meg érintkezik hiba nélkül...

2011. ápr. 25. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:

első vok

nekem Ainom van, de sztem jobb a Sationál :)

de sajnos nem adhatom el a telefont, mert még a részletfizetés nem járt le. Ezért adom el a ps3-mat utána már sima az ügy a Samsung Galaxy S2 felé ;)

2011. ápr. 25. 18:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy én maga a kinézetéért és a kameráért szeretném annyira. Nagyon sokan mondják nekem,hogy vegyél akkor egy fényképező gépet... De hát az nem ugyan az,mivel a telefon állandóan nálam van és,ha meglátok valami olyat rögtön letudom fényképezni,de a kamerát viszont nem hordanám magammal mindig...
2011. ápr. 26. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
hát igaz de ha kicsit spórolnál akk egy Galaxy S2-t is tudnál venni :)
2011. ápr. 26. 10:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem a Satio a favorit! :D Nagyon szép az S2 is,de úúú... :D érted.
2011. ápr. 27. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:

jóh akkor satio :P bocsi

de ha tényleg a kamera miatt tetszett meg akkor már Arc-ot vegyél

2011. ápr. 27. 14:42
 8/9 A kérdező kommentje:
3,2es kamera. :D a Satio 12. :D vaku sincs rajta,ha jól látom. :D meg azért 130at nem szeretnék egy telóért kiadni ;) :D
2011. ápr. 27. 20:37
 9/9 anonim válasza:
Nekem is Satio-m van!:D nagyon okos egy telefon..:D szerintem sokkal jobb mint az ilyen gagyi Androidos telefonok... ezenis ugyanugy sok játék fut.. igaz nehezebb letölteni őket, a Szenzoruk is nagyon jók a Satio-knak, És ha feltelepíted rá az SPB-t akkor szerintem még jobbis mint az android..minden kézbe esik benne.. a kamerája gyönyörű fotót csinál, a képernyője nagyon nehezen karcolódik mert nagyon kemény plexy van rajta, de ehez képest nagyon jó az érintőpanelje, attol nemkell félni hogy betörik a kijelző, vagy befolyik a monitor, nagyon starpabíró, és nagyon gyors.. ja és arrol nebeszéljünk.. hogy az ilyen 15 megapixeles Fótógépek amik télleg jók meg strapabírók, kerülnek 170e forintba... én 1 éve használom ezt a telefont és imádom... de én most elakarom adni mert nálam mostmár az iPhone 4 a best..:D Ha érdekel valakit írjon!:D [link] lovaszlenard@citromail.hu
2011. jún. 24. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!