A samsung galaxy S hova menti a bluetooth-on átküldött képeket?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:06
1/9 anonim válasza:
Kártyán lévő bluetooth mappába vagy simán a kártyára. De a Bluetooth file transfer nevű alkalmazással mást is beállíthatsz neki.
2/9 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell hogy a képeket szeretnék átküldeni az előző telefononból, és azokat a galéria n. mappába rakja?
2011. ápr. 24. 13:15
3/9 anonim válasza:
Nekem (Galaxy3) a "saját fájlok" "bluetooth"-ba rakja, és a galériából is rá tudok lépni.
4/9 A kérdező kommentje:
Aha akkor ok mert nem akartam még küldeni ha nem tudom hogy hova rakja:))
2011. ápr. 24. 13:20
5/9 A kérdező kommentje:
A galériába úgy mutassa hogy bluetotth: és ott van a kép de ha én mappákat szeretnék a galériába p.: kutyák, kirándulás, tél, természet...... akkor az hogyan tudom megcsinálni??
2011. ápr. 24. 14:12
6/9 anonim válasza:
Az lesz a mappa neve galériában, mint ahogy a telefonon (azaz memokártyán) van.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen tudod de hogy kell egy mappát csinálni a galériában??
2011. ápr. 24. 22:00
8/9 anonim válasza:
A gyári galériában sehogy. Az elég fapados ilyen szempontból. Fájlkezelővel kell létrehozol a kártyán mappákat és oda másolgatod be a képeket akkor ha megnyitod a galériát akkor szépen látod külön a mappákat és benne a képeket.
9/9 A kérdező kommentje:
aha köszi:))
2011. ápr. 24. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!