Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone clone felveszi a töltést?

Iphone clone felveszi a töltést?

Figyelt kérdés
Iphone clon felveszi a töltést usb kábelről? Vagy csak a hálózati töltőről?
2011. ápr. 23. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
iPhone klónból van 28 csillió féle.
2011. ápr. 23. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem igen, de légy oly drága ne vegyél ilyet!
2011. ápr. 23. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Meggondoltam magam...nem veszek...de ha egyszer ilyen szar nem tudom miért engedik forgalmazni...made in china..
2011. ápr. 23. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
mert van aki veszi...
2011. ápr. 23. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy engedik, szerintem csak átcsusszan néhány szállítmány a határon, bár nem tudom... Mindenesetre én nem engedném behozni. Az egy dolog, hogy iszonyatosan ratyi az anyaghasználat, a kijelző, a rajta levő MTK platform, ráadásul telefonálásra is alig-alig használható - néhány idióta ettől még venné is, mert lehet vele menőzni, már ha olyan értelmi fogyatékos ismerősei vannak, akiknem nem tűnik fel, hogy egy elvileg prémium telefon egyszerűen nem lehet ilyen sz*r. Viszont a sugárzás (ami fogadni mernék, hogy jóval az egészséges határ fölött van) már nem vicc.
2011. okt. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!